Vårt internet är lite opålitligt så det funkade inte att blogga igår, så det kommer nu istället! Vi har precis ätit frukost och ska göra oss redo att köra ner mot San Diego. Igår var vi på whalewatching, vilket var fantastiskt roligt! Vi åkte ut med en stor katamaran ut i bukten här i Dana Point och det tog inte lång tid innan vi såg en gråval med sin unge. Tyvärr var de lite blyga så vi åkte vidare och hade sådan tur att vi hamnade i ett stim med ca 2000 delfiner. Det var helt galet mycket delfiner överallt! De hoppade längs båten, simmade framför och gjorde alla möjliga konster. Efter vår tur på havet käkade vi lunch och sedan la vi oss på stranden och stekte ett par timmar. Simon brände sig dock lite i pannan så vi åkte hem och slappade innan vi gick ner till hamnen för att käka på Harbour Grill (ännu en present från Anders & Cecilia, tusen tack!!). Äntligen fick jag smaka på deras fried calamaris som Simon pratat om så länge jag kan minnas… Resans mysigaste och godaste middag!

89753412

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. det där fotot med simon suddig i förgrunden, och det äldre paret superskarpt i bakgrunden… ÅH!! det är fasiken ett av de finaste korten jag någonsin sett! helt otroligt fint!!

 2. Vad roligt att ni gav er ut på whalewatching. Vet inte om Simon kommer ihåg när han var iväg på whalewatching med sin skolklass.
  Sandra gjorde ett projektarbete om detta.

  Lisa gillade du calamaris ? och Simon var det lika gott som förväntat dej? Det vattnas i munnen på mej.Härligt att ni haft en mysig vistelse i Dana point. Ha det nu så kul i San Diego, där kan man lätt shoppa loss om ni nu har några pengar kvar att spendera.

  Kram från ett härligt vårigt Laröd
  Svärmor och mamma

 3. Jättefina foton, som alltid. 🙂 Blir inte lite avundsjuk över att ni sett så mycket delfiner. Älskar verkligen delfiner och skulle göra mycket för att få se dem vilda sådär. 🙂

 4. Ni är det sötaste katterna som finns!
  Coolaste bilden är den på Simon och de gamla paret på resturangen, love it.

 5. Lisa du är så otroligt vacker och klänningen är verkligen jätte fin. Simon du är också stilig!!! Puss & Kram på er

 6. Oh mamma det är Shamu!!! Nej gubben det är delfiner. Meeeeen maaaaammmmmaaaaaaa dom ser ut som dom som var med Shamu juuuuu. Ja gubben vi såg delfiner också när vi var på Sea World och tittade på Shamu. Mamma kan vi åka dit? Ja gubben om några år kan vi det. Maaaaaammmmmmmaaaaaaa har Simon & Lisa rest hem nu? Nej dom är kvar i Amerika. Men mmmmmmaaaaaaaammmmmmmaaaaaa hur länge ska dom vara där??? Dom har ju varit där i flera månader nu ;0) haha dom är för söta. Älskar bilderna som vanligt och blir lite avis när jag ser bilderna från Dana Point och läser att ni varit på Harbour Grill….. En dröm att få komma dit igen. Ni bara måste berätta allt när ni kommer hem. Puss & Kram från oss alla

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *