Nu börjar vi verkligen komma in i charter-mode. Trötta, soltörstande och mätta på intryck. Imorse släpade vi oss iväg till SeaWorld, vilket iofs var väldigt trevligt (och extremt amerikanskt-patriotiskt-pompöst). Men vi är så mätta på intryck nu. Vi ville mest ligga vid poolen och lapa sol, vilket vi kommer göra de sista dagarna. Därför kommer det nog inte bli så mycket bloggande… Vi bor på ett grymt mysigt designhotell de sista dagarna, vi kunde inte vara mer nöjda med vårt avslut på resan!

4321

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. VILKEN resan ni gjort, ser helt underbart ut…dina bilder är helt fantastiska, GYRMT!

  Ser fram emot att du ska fota mina vänner Emma och Andreas, verkligen så kul att de valde dig till sitt bröllop.

  Hälsningar Louise

 2. Uppdatering
  Nu på söndagskvällen sade man på 22-nyheterna att i morgon måndag skulle nog Arlanda öppna och likaså Oslo. Det verkar ju lovande. Kanske har man överdrivit riskerna för flyget. Nu håller vi tummarna för att det går bra för er.

  Kram

  Pappa Gerdt

 3. Hej ungdomar,

  Kolla mailen. Om ni inte fått mail från mej så hör av er.

  Stor kram och hetsa inte upp er (tänk när ni kan berätta om er resa för era barn om hur ni nästan missa flighten till Californien och sedan vulkanutbrott på Island som lamslog hela flygtrafiken världen över och ni nästan inte kom hem, men det gör ni)

 4. Ni har inte skrivit på bloggen sedn jag var inne senast. Här kommer lite uppdatering.
  SAS flyger tidigast på tisdag, Ryan Air tidigast på onsdag enligt vad som sagts på nyheterna idag. En karta över molnet visar att södra Frankrike och Spanien och Portugal ännu inte berörts. I Sverige är f.n. luftrummet öppet norr om Söderhamn.

  Vulkanen har möjligen börjat lugna sig, men det är osäkert.

  Ni måste ringa flygbolaget!!

  Hoppas allt går väl med er hemresa.

  Kram från Margareta och pappa Gerdt

 5. Det låter härligt att bara slappa och ta det lugnt. Man kan ju faktiskt inte ta in hur många intryck som helst. Till sist bli man lite blassé.

  Kanske blir er vistelse i USA längre än ni hade tänkt er. Vulkanutbrottet på Island har lamslagit flygtrafiken i Europa. I går gick det att flyga till Lissabon från USA. Dit kom Angela Merkel.Hur hon kom hem till Tyskland vet jag inte. Svenske riksbankschefen var i Spanien och är nu på väg med bil 350 mil hem till Sverige. Det viktiga är väl att ni kommer till Europa. Tåg går ju men de är överfulla. Ni bör nog ta kontakt med ert flygbolag och höra vad som gäller. Taxi är dyrt. Det kostar
  38 000 kr att åka taxi från Oslo till Bryssel! Vi håller tummarna för er att det ska gå bra med återresan.

  Ledsen att lämna så pessimistiska meddelanden.

  Kram

  Pappa Gerdt

 6. Wow! Vi uppskattade bilderna från Sea World, Albin och Ebba har väntat på detta inslag! Ha det så skönt nu och njut! Vi hoppas att ni kan komma hem som planerat… Kram!

 7. Njut nu de sista dagarna, ska bli skoj att träffa er snart! pusspuss

 8. WOW! vilka häftiga bilder sedan valsafarin och valshowen, har alltid viljat se späckhuggare sedan jag va liten och va stormförtjust i rädda Willy filmerna! Måste ha varit en upplevelse! 🙂

 9. Det verkar ha varit en rolig resa, men den behöver inte vara slut än. All flygtrafik till norra Europa ligger nere och ingen vet hur länge det dröjer innan den öppnar igen…

 10. Så är ni på slutet av er resa och vilken resa vi har fått följa. Är så imponerad av allt ni sett och gjort så ligg ni och slappa vid poolen de sista dagarna.

  Kommer att sakna bloggen men ser fram emot att få hem er så ni kan berätta live.

  Njut.

  Stor kram
  svärmor och mamma

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *