Kaos och kärlek

VÄLKOMMEN TILL MITT SÄTT ATT FOTOGRAFERA FAMILJER

Sofie

Li

Anna

"Tusen tack för att du förevigade vår kärkek med dina magiska bilder! Du har precis lyckats fånga vår sons busiga, glada och gosiga personlighet. Vi ses snart igen"

"Älskar dem 😭😭😭 ❤️❤️ Tack!! Är så tacksam för bilderna och dig och kontinuiteten och tryggheten och allt ❤️❤️❤️ OCH VILKA BILDER 😭😭"

"Du är OUTSTANDING! Du är den lifestylefotografen jag har önskat mig i alla dessa år! Så så glad att ha hittat dig. Jag har anat ett tag att du skulle vara THE ONE! 🙂 Alltså du är fantastisk i det du gör. Familjer behöver dig! De behöver sånna här magiska bilder!"

Jag är en familjefotograf med utgångspunkt från Helsingborg, Skåne.

Reser gärna för uppdrag!

Nyfiken på att se hur en fotografering kan se ut? Kika närmre på gallerierna här!

Kvällsljus

Urbant

Baby

Lifestyle

Är det nu det är dags?

"Vi ska boka fotografering... sen"

Jag vet, livet bara rullar på mellan vab, jobbresor, ändlösa tvättberg och "vad blir det för mat?". Vi är många som skjuter den där fotograferingen på framtiden, men du är här av en anledning, det är är ditt tecken att det är dags nu!

När på året är bäst?

De allra flesta familjefotograferingarna gör jag mellan april och oktober, men självklart går det bra närsomhelst på året! Under sommaren är det finast ljus är det några timmar innan solnedgång, men tidiga morgnar går också bra! Är det en mulen dag går det bra när som helst under dagen.

Men vi blir ju aldrig bra på bild...

Tänk att det hör jag inför nästan VARJE fotografering. Jag har nästan två decenniers erfarenhet av att fotografera busiga barn och nervösa föräldrar, det är mitt jobb att skapa av avslappad och rolig stund!

en dag börjar dina barn också meningen

"När jag var liten..."

Hur går det till?

1

Vem är ni?

Hör av er till mig så hjälper jag er att hitta ett paket som passar er, vi går igenom vilken miljö och känsla ni är ute efter i era bilder. Ni får all ytterligare info kring kläder och vad som är bra att tänka på innan vi ses.

3

Fotograferingen!

Vi ses på vår utvalda plats och leker fram bilder tillsammans! Jag hjälper såklart både er och barnen att känna sig avslappnande och att det ska vara en rolig stund tillsammans.

2

Boka tid

Vi hittar ett datum och tid som passar, är det långt i framtiden brukar jag skriva i er en viss vecka och sen hörs vi av och stämmer av vädret när det närmar sig. Viktigast av allt är att alla är friska och glada, tveka inte att boka om om ni inte känner er krya.

4

Leverans

Två veckor efter er fotografering får ni ert webbgalleri med era urvalsbilder (ca 30-200 bilder beroende på paket) i mailen där ni kan välja vilka bilder ni vill beställa. När er beställning är gjord skickas fakturan till er. Önskas delbetalning så går det fint!

MAILA MIG

Nyfiken på fler gallerier?

Syskon

Sommarsol

Gravid

Höstljus

Er investering

Ett avtryck i er livshistoria

Nu har jag jobbat som fotograf så pass länge att mina bilder börjat pryda studentskyltar, för mig är tanken på att få berätta historien om er för generationer som inte ens är påtänkta ännu det allra största,

10 år av systerskap

Lillo 7 år, Elsa 3 år

Lillo 14 år, Elsa 10 år

2013

2020

2010

2017

Lillo 4 år, Elsa 3 dagar

Lillo 11 år, Elsa 7 år.

Paket 3

Paket 2

Paket 1

Nu maxar vi berättelsen om er! Jag och kameran hänger tillsammans med er och fångar allt som är ni. Vi hinner med att dokumentera vardagens upp- och nergångar och få fina porträtt.

Passar er som har fler än ett barn och vill ha ett livfullt material med mycket variation! Detta paket bokas av de allra flesta.

Passar den mindre familjen som önskar ett färre antal bilder i en och samma miljö.

Detta paket är endast tillgängligt i Helsingborg

- 60 minuter fotografering

- 10 st högupplösta digitala filer

- 1 st 30x40 cm papperskopia

- 30 minuter fotografering

- 5 högupplösta digitala filer

- 3 timmar fotografering

- 40 st högupplösta bilder

- 3 st 30x40 cm papperskopior

8 550 :-

6 450 :-

3 450 :-

VI VILL BOKA!

VI VILL BOKA!

VI VILL BOKA!

Jag vill veta mer!

Kontakta mig gärna för en mer utförlig prislista!

Jag älskar mina återkommande kunder!

Stammisar får 15% rabatt

Bokar ni en andra fotografering inom ett år från er första får ni 15% rabatt på ert paket. Gör fotograferingen till en årlig tradition!

Redo? Då kör vi!

Jag är SÅ glad att ni funderar på att anlita mig, maila mig så hittar vi en tid och ett upplägg som passar just er! I mailet vill jag gärna veta lite mer om er familj, hur många ni är, eventuell ålder på barnen och vad ni har tänkt med er fotografering.

Vi hörs!

MAILA MIG

Häng med mig på Instagram!

Nyfiken på att se mina senaste jobb och vad som händer i mitt liv just nu? Kika gärna in i mitt instagramflöde.