OFRIVILLIG SEMESTER

2010/04/20

Vi sitter för närvarande fast i Atlanta pg a flygförbudet och vet inte riktigt när vi kommer härifrån. Vi har en bokad flight till den 28/4 men försöker göra allt för att kunna komma iväg tidigare. Just nu är vi på ett flygplats-motell utan vårt baggage… Förhoppningsvis får vi tillbaka det imorgon.

Jag ber om fortsatt överseende från alla kunder att jag inte kan besvara telefonsamtal eller är särskilt snabb på mailen för tillfället. Vi gör allt för att kunna komma hem så snart som möjligt! Ni får kika igenom de gamla bilderna så länge. Vi är faktiskt ganska glada ändå.

us064

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

är ni hemma än? :S

Lite avundsjuk man blir! Hur länge har ni varit borta?

Segt för er! Tur att ni har varandra i alla fall. Men jag förstår att ni längtar hem nu. Lite bökigt med jobb och annat, förstås. Och så tisdagen som närmar sig… Jag har bokat tågbiljetter åt Sofi och mig för säkerhets skull. Hoppas ni fått ut ert bagage. Stor kram från störstasyster

Heja HIF!!! 2 – 1 mot Malmö tja la la la la

Vad glad jag blev för att ni tagit upp bloggen igen. Nu får vi veta hur ni har det.
Det är möjligt att askregnet håller på att dämpas, men ännu finns aska i luften och vindarna drar in den över södra Sverige. I kväll stänger de Arlanda, men Kastrup har varit öppet. Enligt väderrapporterna ska vindarna i slutet av veckan blåsa åt norr och då tillförs ingen ny aska över oss. Kanske det medför en öppning för er.
I Bangkok bor svenska turister i flygplatsbyggnadens källare och det finns uppgifter om att det tar tre veckor innan de kan flyga hem. Så det finns de som har det värre än ni. Ni är unga och starka, glada och kära. Då är det lätt att klar strapatserna, så jag är inte så orolig för er.Atlanta måste ju ha en hel del att bjuda på också för lite trötta turister.

Fortsätt att blogga så att vi vet hur det går för er.

Simon, jag gissar att du hade bespetsat dig på derbyt i kväll, men det kommer fler!

Kram
Margareta och Pappa Gerdt

Riktigt trisst för er, vi hejar lite extra för dig (er) nu när vi skall på derbyt och sen se CL-semin efter, share the gold!!

Härligt att både se och höra att ni är vid gott mod. Vi håller tummarna att ni kommer hem innan den 28:e. Ni får väl utforska Atlanta under tiden.

Stor kram och sköt om er
Mamma och svärmor

Ni är så otroligt fina på denna bilden!!! Tänker på er och hoppas på att askmolnet behagar att flytta på sig snart!!! Puss & Kram

Ofrivillig semester är väl aldrig fel 😛

ADD A COMMENT