Idag kom vi äntligen fram till det som liksom har varit halva målet med den här resan, nämnligen Anacapri nummer 13, där Simon spenderade två år tillsammans med sin familj från 1991-1993. Det var med stor förväntan vi svängde in på familjen Williamssons gamla gata! Men vi hade inte behövt gps:en sista biten, då körde Simon på känsla. Åh vad jag önskade att vi hade en tidsmaskin så man kunde åka tillbaka och se Simon leka med kompisen på hörnet och hans radiostyrda bilar, när han joggade med Cecilia men inte orkade mer än 100 meter, när han lekte på lekplatsen på skolan osv… Det var verkligen så himla kul att få se platserna som man hört så mycket om. Efter att vi hade kikat på Simons gamla kvarter drog vi vidare till ett gigantiskt shoppingmall där vi promenixade omkring och åt vår första (men absolut inte sista) yogurt från Pinkberry, vilket underbart ställe, Ben & Jerrys har fått konkurens! När klockan äntligen blivit inchecknings-dags begav vi oss mot Blue Lantern Inn, Simons födelsedagspresent (tack Andrers & Cecilia), här ska vi spendera två nätter och det är fantastiskt mysigt. Utsikt över Dana Points hamn, fantastisk personal, grymt rum, gratis afternoon tea, spa, bubbelbad på rummet och backgammon vid öppna brasan i lobbyn. Helt grymt! Efter att vi checkade in drog vi ner på stranden för att få lite sol på våra bleka kroppar, nu är vi en svag nyans närme lite solbrun…. Nu ikväll har vi varit på världens mysigaste lilla bio och sett Date Night, innan den åt vi en supergod middag.

Vi säger flera ggr per dag: “åh vad bra vi har det!” Jag njuter så himla mycket av att vara på den här resan och speciellt tillsammans med den bästa människan i hela världen. Det här har verkligen varit de bästa veckorna i mitt liv. Samtidigt känns det inte tråkigt att vi ska åka hem om en knapp vecka. Snarare känns det härligt att få möta vardagen tillsammans igen. Bara några veckor efter att vi har kommit hem får vi hem lilla Sixten, bröllopssäsongen kickar igång, sommaren är på väg… Livet är härligt!

136785212

1113

151416109

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Tack för att vi får följa med på er resa! Du visar på ett helt underbart sätt att även semesterbilder kan vara helt outstanding, bara man har kunskapen. En sann njutning att titta på!

 2. Lisa, vilka otroligt vackra bilder du tar! Hittade din sida via en vän vars bröllopsfoton du tagit, och jag är superimponerad! Hade du inte bott för långt borta hade vi anlitat dig till vårt bröllop!

 3. Fler kommentarer är nästan överflödiga – insstämmer i alla föregående talare! Är hemma med sjuk Albin idag. Vi tittar på nyhetsmorgon om vulkanutbrottet på Island, han snappade med ens upp att det var problem med flygtrafiken till och från USA och blev orolig för er hemresa! Vi är många som börjar få absitnens efter er! Men njut! Njut! Njut! Och var rädda om er!

 4. Er resa verkar ju så jäkla härlig!!! Inser som Johanna sa att man dock inte skulle få ut lika mycket av den med två små barn så Rikard och jag får bli pensionärer innan vi ger oss iväg på ngt liknande..
  Och vad ROLIGT att ni skaffar hund! Vi är otroligt glada att vi skaffat Arne, det var inte en dag för sent och vi kommer att ha hund/hundar hela livet känner vi starkt. Det är en så positiv pusselbit i en familj och fantastiskt med alla promenader, avstressande och sunt för både hjärna och själ 😉 Hoppas vi får träffa honom någon gång! sköt om er.
  =)

 5. Åh, vad ni verkar ha det bra – vilken superresa! Men skönt att höra att det ska bli okej att komma hem också. Så spännande med lilla vovven också. Kram på er!

 6. jag vill inte att ni ska åka hem, jag älskar verkligen de här inläggen! det räcker att titta på ett halvt foto så får jag usa-längtan! och så skriver du så härligt beskrivande, det känns verkligen som att man är med!
  ni verkar ha en toppenresa, och jag önskar er fortsatta fina dagar!
  blir nyfiken på villagatan där, en sån har jag nämligen en liten längtan efter att bo på.. i ett annat liv kanske. men det vore nått det! en typisk amerikansk villagata! hur kommer det sig att han bodde där i två år? om man får fråga!

  ha det fint!
  Matilda

 7. Åhh va underbart!!! Får ett lyckrorus här på jobbet över att ni har det så härligt och att livet är så bra. PUSS

 8. Håller med Sandra man blir varm i hela kroppen när man ser dina bilder Lisa från våra gamla hemtrakter. Simon utanför sin gamla skola och utanför vårt gamla hus med vår egendesignade trädgård, underbart. Hoppas nu får toppendagar i Dana Point och njuter av utsikten.

  Middag på harbor grill ikväll ? Simon du kanske byter ut burritos mot calamaris.

  Ha det så mysigt
  Kram
  Svärmor och mamma

 9. Oh jag blir alldeles tårögd när jag ser bilderna och läser din text lisa. Bilderna väcker många minnen och jag blir så varm i hjärtat när du skriver om hur bra ni har det och hur lyckliga ni är, det smittar verkligen av sig. Jag önskar er verkligen underbara dagar i Dana Point och söderöver. Var inne och tittade på lille Sixten och jag smälte…. herre gud vad söta dom var! Ni har verkligen en härlig tid framför er. Puss & Kram svägerskan & syrran

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *