Nu känns det verkligen att semestern har börjat på riktigt! Med en vecka kvar och väldigt lite på schemat så har vi kommit in i nån slags väldigt skön slöhet. Vi känner ingen stress av att ligga inne på hotellrummet och kolla på dåliga talkshower en stund. Igår var vår sista dag i LA och vi spenderade den genom att åka till de sista ställena vi ville se, bland anat Runyon Canyon, där massa kändisar brukar jogga och rasta sina hundar. Dock hade vi ingen tur med kändisspottingen där. Däremot så var vi på en loppmarknad där Kathy Griffin hade inspelning av sin show så vi var nöjda! Vi åkte ner en sista sväng till Santa Monica för att gå en runda på Farmers Market, helt underbart! Massa god mat, ponnyridning (vi var tyvärr lite för stora), ett country-liveband och roliga människor att kika på. På kvällen gick vi på bio och såg Shutter Island och smaskade på smöriga popkorn. Idag har vi anlänt till Simons gamla hoods! Vi har spenderat eftermiddagen på ett jättestort, grymt utomhusmall. Vi åt kvällsmat på the Cheesecake factory och Simon beställde in burritos och vi upptäckte att det är det sjätte målet mat i rad som han äter som är burritos!!! Mannen gillar burritos helt enkelt. Ikväll bor vi på Laguna Hills Lodge, ett supermysigt hotell. Vi har precis kommit tillbaka från ett dopp i jacuzzin. Simon har varit grym och sprungit på löpbandet så ikväll förtjänar iaf han att ligga i sängen med en Corona! Jag hänger på och låtsas inte om att jeansen sitter lite tajtare än vad de gjorde för två veckor sen…

76538421

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Hej ungdomar,

  Jag var lite före i tiden och trodde ni var i Dana point men det står ju helt klart att ni är i Laguna Hills. Det verkar vara jättemysigt där också.

  Kram
  svärmor och mamma

 2. Gillar sista bilden på er, varma fina färger och den frambringar verkligen en massa kärlek!

 3. härliga bilder! gillar när du fotar dig själv i bilen, man ser hur vinden tar tag i håret 😀 Den sista på er är heeelt underbar.

 4. Vad härligt att ni gillar Simons födelsedagspresent, visst är utsikten helt fantastisk ut över Dana points hamn. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om våra gamla hemtrakter.
  Njut nu av er sista vecka.

  Stor kram till er båda
  Svärmor och mamma

 5. Åh ni fina, saknar er (speciellt igår kring matbordet). Tänkte på det igår Lissi att jag varit på väg att ringa flera ggr och fråga om vi ska luncha eller hänga…
  Härligt att ni har ro att bara ta det lugnt, säger som mamma att det är så man ska ha det på semester. Puss o Kram

 6. Hej gullevänner! Nu har jag slagit upp vad burritos är och kan nog utlova att jag ska bjuda på det när ni kommer hem (om inte Simon tröttnat…)Vi firade Jossan igår och vi saknade er! Lillo är så lycklig över sin nya lekstuga, slår upp dörren och armarna och ropar VÄÄÄLKOMMEN när man knackar på, vi gör om det i ett. Har kommit hem efter sthlms-mässan som ni förstår, flera fotointresserade stod länge frf Lisas foton och fick också visitkort, bl a en ung tjej med kamera på magen, såå fint, tyckte hon.Va bra att ni kommit ner i varv så som man ska på semester. Nu ses vi snart, räknar dagarna. Ha det jättegott! Kram mamma I-L

 7. Vackra ni!!! Sista bilden är kärleken personifierad. Den bilden ska upp på min fotovägg så är det bara. Ska bli jätte spännande att se bilder från Simons (och mina) gamla hoods. Jag kan nog inte riktigt fatta att vi verkligen bodde där i två år. Fjärde bilden är ju också helt fantastiska, ja det vet du att jag tycker om alla dina bilder Lisa men den var också verkligen en favorit. Låter så skönt att höra att ni kan slappna av och verkligen ta det lugnt nu sista veckan. Njut! Massa pussar och kramar från syrran och barnen och mannen

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *