Idag har vi haft en helt underbar dag! Vi började dagen med en liten halvt ofrivillig sovmorgon, men det var väldigt skönt. Jag slumrade in redan vid halv-elva tiden igår men Simon satt uppe till klockan två och surfade hotell för resten av resan. När jag vaknade hittade jag en bokningsbekräftelse för ett hotell i Beverly Hills i mailen! Sen tog vi oss ner till Santa Monica Pier, vi gick längst ut men det var ganska turistigt så vi bestämde oss för att gå ner till boardwalken för att ta oss mot Venice. Malin hade ju tipsat om oss att hyra cyklar så det gjorde vi, och det kan ha varit en av resans bästa beslut. Det var helt fantastiskt mysigt att cykla fram längs stranden med vinden i håret. När vi kom fram till Venice fick vi hoppa av cyklarna och gå längs med alla butiker. Det var ngn slags blandning av turistbutiker ála Mallorca och ett Medical Marijuana Evaluation Center var 20:de meter allt akompanjerat av gatumusikanter. När vi gått förbi alla butiker vände vi tillbaka och cyklade på cykelbanan tillbaka istället. Vi stannade till vid en skatepark med grymma skejtare! Vi försökte plåta varandra medans vi cyklade med lite varierande resultat.. Inte helt lätt att cyka och försöka ta bilder på någon som cyklar bakom! Efter ett par timmar vid stranden begav vi oss tillbaka uppåt stan och efter ett litet stopp vid Ben & Jerrys åkte vi till hotellet som Simon bokat och vi blev verkligen inte besvikna. Hotellet ligger bara ett stenkast från Rodeo Drive och vi har fått ett jättefint hörnrum med kvällssol. Självklart var vi tvugna att gå ner till Rodeo Drive för att kolla in alla butiker. Det tog inte lång tid innan vi såg en ansamling av paparazzi-fotografer, vilket betyder en kändis i närheten. Det var ingen annan än Simon Cowell från American Idol-juryn! Mycket nöjda med resans andra kändisspaning käkade vi en god lunch/middag innan vi gick hemåt. På vägen hem köpte vi varsin fantastiskt god cupcake som vi avnjutit i kvällssolen tillsammans med en kall Corona. Just nu sitter vi i hotellbaren med utsikt över hela LA… En grym dag helt enkelt!

5489102376121413

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Tack för att du/ni bloggade om er härliga resa. Vi gjorde nyligen en liknande resa och fick en hel del idéer från era fina och välskrivna inlägg. Dina bilder är så fina. Stort tack igen för att du/ni delar med er.

  Så här blev mitt sista blogginlägg från vår resa.
  http://www.martinwahlberg.com/bildspel

  Ha det bra och lycka till som nygifta!!

  Mvh

  Martin

 2. Vad härligt ni har haft det i LA. Simon, du är jättefin!
  Kram
  Pappa Gerdt

 3. Du tar fantastiskt fina bilder! Jag blir så ressugen när jag ser bilder ifrån USA. Bodde i San Fransisco i 7 månader och gjorde också en roadtrip. Sen åkte vi till Hawaii…både till Kuai och Maui. KAn verkligen rekomenderas! Såg din blogg på din systers sida. Känner henne och brukar läsa den också! Ni är båda så kreativa och duktiga. Ha en fantastisk resa!Kör försiktigt!

 4. Jättehärliga foton! Blir så sugen på att ut och resa när jag läser din blogg just nu. 🙂 Vill bara ut med kameran jag också och fota allt! 😉

 5. Kära Lisa och Simon, jag gäder mig med er resa i våra gamla fina fantastiska hemtrakter, hur kunde vi besluta oss att flytta från denna plats till Helsingborg?? Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif Hif-Elfsborg 2-1, Svärfar och Pappa

 6. Wow! Vad mysigt ni ser ut att ha det! Det känns nästan som om man var med er! Föredrar dock Simon med skägget men allt klär en skönhet ;-)! Sköt om er! Kram Moa

 7. Vilka härliga bilder! Jag blir grymt inspirerad och vill packa resväskan varjegång jag läser din blogg. Fortsätt njuuta av resan och blogga så vi här hemma kan drömma oss bort. Puss och kram! Ps kan du inte lägga upp en bild på paparazzis in action? Jag är så nyfiken på hetsen kring kändisar.

 8. Underbart att följa er och vad mycket ni hunnit med. Vilken mysig dag ni haft, vi är allt lite avis. Sköt om er och Simon du är snygg nyrakad.

  Kram
  Svärmor och mamma

 9. oooohhhhhhh vi njuter med er mer än ni kan ana!!! Jag pratade med Jossan igår också och hon följer bloggen dagligen också. Hon och Emil hade pratat om att göra den resan ni gör nu men inte riktigt bestämt sig men efter att ha sett dina bilder är dom mer sugna än någonsin :0)
  Bilderna med er på cyklarna är så coola, ni smälter in så bra vart ni än åker. Nu tillbringar vi sista timmarna i Laröd innan det är dags att åka tillbaka till Bollnäs, men denna gången är det bara fyra veckor till det är dags att komma tillbaka igen och det känns underbart. Vi saknar er massor och det är konstigt att ni inte är här men vi är så glada att vi får ta del av er otroliga resa. I want to hear all about it when you come home! Puss & Kram

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *