Nu har vi äntligen ordentligt internet så här kommer en sammanfattning av våra senaste dagar! (Ni som inte är familj/vänner eller allmänt intresserade av vår resa för ursäkta dessa turistiga bilder!) Vår sista kväll i Las Vegas blev jättehärlig. Vi mötte ju upp med Johanna och Rickard på kvällen och gick på mexikansk restaurang. Sedan ville vi såklart se vattenshowen i sjön utanför Bellagio, superfint! Men vad är en kväll i Vegas utan spel? Varken jag eller Simon hade spelat en endaste cent så vi var lite sugna på att prova. Sagt och gjort, vi satte oss alla fyra vid  varsin “enarmad bandit” och satsade varsin dollar. PLINGPLINGPLING! Johanna vann 40$, Simon vann 20$ och jag vann 6$. Allt på bara 4 satsade dollar! Lyckliga över våra vinster gick vi och köpte varsin drink och bestämde att vi alla skulle få satsa 10$ var och se vem som vann mest. Behöver jag säga att Ceasars Palace blev 40 $ rikare? Efter detta nederlag skiljdes vi åt, jag och Simon skulle ju upp tidigt för att köra till Los Angeles.

Bilresan “hemåt” gick bra, vi körde på utan paus annat än för tankning vid en övergiven restaurang, Jenny Rose, som var till salu för 3500$. Väl i Los Angeles checkade vi in på vårt hotell, bytte om till shorts och begav oss ner på Hollywood Boulevard. Vi åt lunch på en 50-tals diner med grymma hamburgare! Efter lite turistande köpte vi en karta till alla kändisars hem och spenderade resten av dagsljuset med att kika på kändis-hem! Tyvärr är alla väldigt väl omgärdade av buskar så vi såg inte så mycket mer än kändisarnas portar. Men vi fick se massa andra lyxiga palats så det var väldigt kul ändå. När det blev mörkt åkte vi hemåt, fikade på ett café med internet och planerade vår morgondag!

Imorse vaknade vi och gjorde oss i ordning för att åka till Universal Studios som är som en stor nöjespark uppbyggd kring stuidosarna där massvis av serier och filmer spelas in. Vi åkte på touren bland inspelningsplatserna, fick se alltifrån dinosarier till Wisteria Lane (där ju Desperate Housewifes spelas in) till att bli nedskvätta av Hajen! Vi var kvar på Universal fram till eftermiddagen då vi körde till Melrose Avenue för lite shopping. Simons bankkort är det som har gått glödhett idag, men han har shoppat riktigt fina saker. Under shoppingturen gick vi in å Paul Smith där vi såg resans första kändis, nämnligen Taye Diggs! Tanken var att vi skulle gått på bio ikväll, men det var många andra som tänkt samma sak så vi fick inga bra platser, så nu ligger vi på vårt hotellrum och myser istället! Imorgon åker vi till Santa Monica och Venice. Hoppas på många coola bilder därifrån.

1

234567

89101112

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Jag hittade detta inlägg tidigare idag samtidigt på kontoret Mycket användbart skickade länken till mig själv och kommer sannolikt att bokmärka den när jag gör det hemma

 2. Har suttit i säkert en halvtimme och kikat igenom din blogg. Du är verkligen en fantastisk fotograf! Helt underbara bilder med sånna känslor och ljus! Tummen upp 🙂

 3. Härligt att “höra” från er igen.

  Venice 1991 var ganska ruskigt. Men nu har det väl blivit inne kan jag tro. Ska bli spännande att läsa och se vad ni upptäckte.

  Nu har våren gjort sitt intåg här hemma!

  Kram

  Pappa

 4. åååå så kul att få hänga med här på er resa! Sista bilden gillar jag skarpt – tänk att en så stilren bild kan bli så himla snyggt! Ha en fortsatt skön semester<3

 5. Men vad ni verkar ha haft kul! Men hör ni jag skulle kanske ta och köpa det där Jenny Rose så har jag ju ett jobb ;0) Skulle ni kunna lägga ett bud åt mig! Tror ni jag får med mig Jimmy från Bollnässkogarna till Vegas hahaha
  Njut av underbara Venice och ha en revlig helg. Massa pussar och kramar från oss här hemma

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *