Just nu är i vi i LA igen (staden där Spindelmannen kräver dricks för att visa masken för kamerorna), tyvärr utan internet på rummet. Vi sitter och äter kvällsfika på ett café som har gratis wifi så det får bli ett kort litet inlägg. Dagen har varit jättehärlig med grymt sommarväder och vi har haft shorts-premiär. Imorgon blir det förmodligen Universal Studios. Återkommer med mer utförlig bild- och textrapport då! Måste ju berätta om vår kväll vid de enarmade banditerna med Johanna och Rickard…

_MG_0009

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Nästan coolare att han inte visar ansiktet, och den bilden skänkte han alldeles gratis!
    PUSS, Lillo blev väldigt impad av denna bild som jag kontrade med efter att hon skrytit om ett par spindelmannen-gympaskor en pojke hade på dagis. PUSS

  2. Wow är det den riktige spindelmannen mamma? ehhhhh ja det tror jag nog att det är. Men mamma varför håller han handen för ansiktet? Jaaaaa du han är nog lite blyg av sig. Men mamma spindelmannen har aldrig varit blyg är du säker på att det verkligen är han??? Ehhhhh njjjaaaaa eller jooooo degt tror jag. Mamma vi får fråga Simon & Lisa när dom kommer hem. Men mamma om det är den riktige spiderman så vill jag åka dit!!!! Puss & Kram på er

  3. Hej! Önskade igår att jag haft lite av dina bloggkunskaper eller åtminstone en mms-kamera – då kunde jag visat er rapport från mässan där dina bilder Lisa blivit väldigt uppskattade, några har tagit visitkort. Vi sålde 20 böcker, men de säljs också i bokhandeln här. Träffade förlagets Ann Pålsson och Åsa Ottosson som hälsade till Lisa. Jättehärligt att ni skickar bara en liten rad, det är vad en ängslig mor behöver när ni är så långt borta, på egen hand utan svenskt chartersällskap… Det är fantastiskt med bilderna visst, men vi har blivit bortskämda, som livstecken räcker detta. Kramar från mamma I-L

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *