HEJDÅ SVERIGE, HELLO CALIFORNIA!

2010/03/28

I tre veckor framöver kommer den här bloggen bara handla om en sak: nämnligen min och Simons roadtrip genom Kalifornien! Vår resa börjar imorgon, då går flyget till San Francisco. I tre veckor ska vi bila genom Kalifornien, från San Francisco till San Diego med en liten detour till Las Vegas. Hoppas ni vill hänga med på vår resa!

newyork

(vår senaste resa gick till New York, där bloggade vi också flitigt. Det blev väldigt poppis bland våra nära och kära, det fälldes nästan ett par tårar från en viss familjemedlem hemma i Sverige när resan var slut…)

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Gud vad spännande resa,spännande att få följa den…/Ha det bra/Monika

Rackarns roligt! Kul att få hänga med via bloggen. Hälsa till San Diego, det enda stället jag besökt i USA. Men absolut inte det sämsta. Jag diggade det mycket!

Vi ska med! Kommer att följa er slaviskt! Stor kram!

Åh så roligt 😀 Ska bli kul att följa er 😀

Älskar detta collage..och er..Var rädda om er allra käraste syster. Kommer kolla bloggen 100ggr om dagen. PUSS PUSS, njut av livet!

Hej Lisa,

Jag längtar redan att få komma upp på morgonen och slå på datorn och få följa er resa. Ha en toppenresa, sköt om er och kör försiktigt.

Massor av kramar
Svärmor

Coolt. Blir spännande att följa. Lycka till och ha kul.

Åh vad roligt! Det ska bli jättekul att “följa med” på resan, du är snäll du 😉 Dina fina California-bilder kommer att ljusa upp aprilvädret här ordentligt! Ha en jättehärlig resa och hoppas att flygen går i tid och att allt bagage kommer fram som det ska. Men framförallt, ha riktigt, riktigt roligt! 🙂

Kramar/Diana

Vi längtar redan efter att få läsa första inlägget och se dina underbara bilder Lisa!!! Ha en underbar resa, det är ni så värda. Puss & Kram från era fans i Bollnäs

Vad spännande! Ska bli kul att läsa om er resa! 🙂

Ha det underbart! Missa inte Santa Barbara på vägen 🙂

Åh, attans så härligt! Hoppas du får en fantastisk resa, fina du 🙂

ADD A COMMENT