Här kommer en liten lägesuppdatering från oss i SanFrancisco! Vår resa började lite smått panikslaget. Vårt tåg var försenat när vi kom till Knutpunkten, ingen större panik vi hade gott om tid. Tåget som skulle gått en timme innan hade fortfarande inte gått så efter en liten stund med omkoppling rullade vi iväg mot Köpenhamn, ungefär en halvtimme sena. För att göra saken ännu lite värre hamnade vi bakom ett tåg som skulle stanna på varje station fram till Malmö… Efter en stund fick vi köra om, men nu började jag bli riktigt nervös. När vi stannade i Lund ropades det plötsligt ut i högtalarna att alla var tvugna att gå av för att byta tåg. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken. 45 minuter sena fick vi sätta oss på ett nytt tåg som skulle ta oss till Kastrup. I tio minuter stog vi helt still innan Malmö station och jag kände mig ganska uppgiven.  Simon förstökte trösta mig med att “oavsett kommer vi fram 1 timme och 20 minuter innan planet ska gå, det är lungt!!” Vi försökte checka in oss via iPhonen men det funkade inte så vi ringde hem till Anders så han kunde hjälpa oss. Då kom nästa bakslag: “Jag ser inget plan som går 11:25, bara ett som går 11:00” Nu började jag gråta på riktigt. Inte bara var vi nästan 50 minuter sena till Kastrup, vårt plan skulle gå en halvtimme tidigare!! Vi sprang som så fort vi bara kunde med våra väskor till gaten och hann precis. Då börjar det så klart att krångla med våra biljetter. Efter några svettiga minuter säger till sist flygplatssnubben, “Fixat! Nu får ni springa till gaten, de stänger om 10 minuter.” Sagt och gjort, lite mer springade på det! Vi har inte hunnit långt när axelremmen på min väska går sönder. Så klart! Lite kö i passkontrollen, sen är vi äntligen framme vid gaten! Nu kan inget mer gå fel tänker vi. Tills de river min biljett till San Francisco istället för Atlanta. Ett par minuter till sen sitter vi äntligen på planet och resten av resan går som smort! När vi la huvudena på kudden igår, efter att ha varit vaken i över ett dygn somnade vi snabbt….

sanfran1

I Atlanta fick vi njuta lite av den där flyplatsstämmningen med resans första Starbucks-kaffe…

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Oj vilken panik. Haha, låter som nån av mina resor. Alltid ska det strula någonstans. Men vilken tur att ni kom fram i alla fall. 🙂

 2. Kollar min iphone och checkar var klockan är hos er hela tiden..Nu är klockan halv tolv på natten och ni sover nog gott! Längtar tills nästa inlägg. PUSS

 3. Ja, usch fy! Skånetrafiken är ju inte toppen alltså. Ska ni inte ta en sväng över till TJ när ni ändå är i San Diego? Fast det kanske inte är Spring Break just nu, haha…
  Får man veta på förväg var ni ska så man kan följa er på kartan? Hade vart kul! pussar och kramar

 4. Puh, vad nervöst! Vi ser nu fram emot att få följa med på er resa. Kram, kram!

 5. Svettigt värre… Men nu kan det bara bli bättre!!! Vi njuter av att få följa er. Mys nu och njut av era första dagar på semestern. Puss & Kram fansen från bollnäs

 6. Hej på er,

  Välkommen till Californien!! Vilken resa men vad lyckliga vi är att ni är framme. Hoppas ni sovit gott och nu kan attackera San Fransisco. Ser fram emot bloggen.

  Stor kram på er båda
  Svärmor & mamma

 7. Gud vad skönt att ni kom fram lyckligt och med rätt plan! Jag fick rapporter via Jossan och var ganska nervös jag också under förmiddagen igår! Fick ni mitt sms? Ska man skicka sms med USA-landsnumret? Bra att veta inför de närmaste veckorna… Men det här är ju ett utmärkt sätt att hålla kontakten på. Nu kommer jag att sitta klistrad vid datorn (åtminstone varje kväll). Kramar i massor och var rädda om er. Mamma

 8. Åh, jag kan riktigt känna paniken! Skönt att ni är på plats nu och förhoppningsvis har ni har haft nog med elände!Jätte kram!

 9. Åh, vilken stress. Jag hade storlipat och förmodligen fått ett rejält meltdown, tur att allt gick så bra ändå och att ni kom fram som ni skulle. Hoppas nu ni får en fantastisk resa ! Kramar

 10. Jag svettades hela tiden när jag läste… Haha. men åh så skönt att höra att ni kommit fram ok!! Hoppas solen skiner och att ni får några underbara dagar i SF. PUSS!

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *