Just nu ligger jag i min hotellsäng, med Simon snarkandes i sängen bredvid. Skulle egentligen bloggat igårkväll, men eftersom vi var ute och åt middag med Johanna och Rickard så blev vi lite sena!

Igår vaknade vi vid åtta-tiden och gav oss ut här i kvarteren kring Fishermans Wharf och vi blev kära direkt! Vi hade tur med vädret, lite duggregn ibland, men mestadels strålande sol. Vi åt frukost på ett supermysigt bageri som verkar vara en slags kedja här. Jon, du hade älskat det, bröd från golv till tak! Mätta i magen  började vi gå mot Downtown. Med Simon som kartläsare blev det lite kringelikrokigt, men det var det verkligen värt eftersom vi fick se fantastiska trädgårdar och helt galna utsikter. Väl i Downtown mötte vi upp Johanna och Rickard för lite lunch på ett café som inte var mycket mer än ett hål i väggen. Efter en välbehövlig lunch skiljdes vi åt och vi gick och shoppade lite grann! Jag började vid det här laget bli lite lätt jetlaggad och vi åkte hem. Jag tog två timmars powenap innan Johanna och Rickard kom hit för att gå på middag. Vi hittade ett mexikanskt ställe där vi drack margeritas och åt en god middag! Men allt stänger ganska tidigt här, så efter att ha suttit en stund i vår hotellbar (och fått vår dricka med oss i pappmuggar) avslutade vi kvällen på vårt hotellrum!

San Francisco är verkligen en helt fantastiskt vacker stad och man blir liksom helt förundrad efter varje kvarter att det fortsätter vara så himla fint överallt! Nu ska jag försöka få liv i min kära man så vi kan gå ut och äta French toast till frukost!

9128751013111171561820

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Hej!
  Vad roligt att läsa om era äventyr och följa med på er resa! Helt fantastiska bilder som Lisa tagit! Väntar med spänning på fortsättningen! Apropå jordbävningen i i Mexico skrev Candy som då var nere i San Diego där hennes son bor att det var riktigt otäckt, fär hade bilarna gungat och tavlor och etc ramlat i golvet! Skö´nt att ni var en bit norrut och inte kände något. Fortsatt trevlig resa! Kram Margareta

 2. Ni ser ju ut att ha det helt underbart! Fantastiska bilder Lisa! Kul att ni hann möta upp syrran och prinsen! Ta hand om er där borta och hälsa kusinen min grattis på födelsedagen Kram Millan

 3. Åh, jag får helt ont i magen av reslängtan!! Jag och min man var i SF en månad innan vi gifte oss och det var en så härlig stad! Dina bilder får mig att längta tillbaka – china town, backarna, caféerna…

 4. Hej Lisa,

  Vad underbart att se dina bilder (och Simons) från San Fransisco och att ni blev kära i stället direkt (jag kände det samma första gången vi var där, 1980 bröllopsresa). Vilken tur med vädret första dagen, helblå himmel. Visst är det underbart med dessa nivåskillnader och slingrande, blommande, rena och mysiga lombart street. Vi är allt lite avis.

  Gratta Simon och ha en superfödelsedag.

  Kram
  Svärmor

 5. Härliga trädgårdar, verkligen! Och blå himmel och varmt ser ni ut att ha det, förstår att ni njuter. Jag visste inte att SFran hade sådan villasamhällesprägel. (Men jag blev i o f sig också överraskad av att NY gav sådan småstadskänsla på många ställen…) Här är allt väl. Sköt om er och GRATTIS SIMON på födelsedagen!! Kramar från mamma I-L

 6. Hej igen! Jag hade nästan glömt bort det där stället; Hyatt Regency. Var tvungen att gå in på hemsidan och kolla och det är verkligen ett flott ställe. Vad jag kunde se stod det inget om att restaurangen snurrade, undrar om det fortfarande är så… Jag minns i alla fall att servitören där frågade om jag var 21 när vi beställde vin (jag var 19) och att John bara tittade på henne och sa “she´s with me”. Sen var det inga fler frågor! Snacka om respekt.

 7. Oh jag njuter av varenda bild!!! Jag tittar flera gånger och myser verkligen av alla små detaljer. Ni ser ut att ha det så bra och härligt! Ha en fortsatt mysig trip och Simon snart fyller du ju år så då får ni ju fira ;0) Puss & Kram från syrran med familj

 8. Först ett grattis till Simon på födelsedagen!

  Uh en sådan färd ni hade fram till att ni satt där i flygplansfåtöljerena. Jag tror alltid att sådant ska hända mig men det tror inte Margareta som är tidoptimist. Men jag brukar få bestämma så vi har god tid på oss, men också jag skulle i ert fall ha känt paniken. I Paris fick vi en gång tränga oss före i kön för att hinna planet till Los Angeles. Det glömmer jag aldrig.

  Underbart att se bilderna från San Fransisco. Jag älskar Fishermen Warf (stavningen?)med dess sjölejon och svala vind från Golden Gate. Glöm inte att besöka Alcatraz!!! PÅ hotellet Hayat Regence (stavningn ?) finns längst upp en snurrande bar och man får 360 graders utsikt. Gå dit. John, Magdalena och jag var där 1991.

  Var försiktiga därute.

  Kram

  Pappa och Margareta

 9. Åh, vad kul att få följa med. Som vanligt fina bilder – man kan riktigt känna stämningen. Vill också åka dit igen! Skönt att ni har det bra. Ni ska väl kolla in Alcatraz? Finns säkert mycket spännande att fota där. Kram på er hälsar vi i Spånga!
  PS – jag tror att vi köpt en ny bil, osedd! Ska hämta den nästa vecka…

 10. Vad härligt det ser ut, blir sugen på att avboka Cypern, spara lite till och åka till San Fransisco istället! Kram!

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *