BOKEN

Kommer ni ihåg det här inlägget? Där berättade jag om ett projekt jag sysslat med det senaste året. Mina bilder från Alnarps rehabiliteringsträdgård har fått pryda omslag och inlaga i boken “Trädgårdsterapi” som släpptes för ett par dagar sedan. Det kändes väääldigt stort att få se sina bilder på det här sättet! Känner mig mäkta stolt, inte bara över mig själv utan också över min fina mamma Inga-Lena som varit med och skrivit boken. Om ni vill veta mer om trädgårdsterapi och verksamheten i Alnarp kan ni gå in och kika på ett inslag TV4 gjorde om Alnarp här.

BOKEN

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. wow! förstår om det är ett “nyp mig – moment”. Eller förresten, så duktig som du är borde du bli publicerad i mängder av böcker. Alltid lika inspirerande att kika in här.

  2. Jisses vad du är duktig! Dina bilder på cirkusprinsessan var helt otroliga. Din blogg ska jag följa! 🙂 Hur gammal är du? Jag tycker det är så roligt att se unga i ens egen ålder som är så duktiga!
    /Sonja

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *