Har lite dåligt samvete idag eftersom vi inte har gjort så mycket som har varit bildmässigt… Vi lämnade Santa Barbara imorse med Malibu i siktet. Havsutsikten på denna sträckan var också fantastisk och jag såg massa delfiner! Men när vi väl kom fram till Malibu var de mesta vägar privata, det blåste en massa och vi kände inte riktigt för att köra omkring. Så vi körde in till Santa Monica istället! Dagen har vi ägnat åt att shoppa, ätit supergod lunch på Urth Café, äntligen ätit vår första Ben & Jerrys och nu ikväll var vi så trötta så vi köpte Taco Bell som vi ätit på rummet. Vi kommer komma tillbaka hit efter Las Vegas så vi har inte varit så turistiga. Boardwalken och stranden sparar vi tills vi kommer tillbaka och har lite mera tid. Imorgon går vi upp tidigt och kör mot Las Vegas! Lovar att försöka få till lite mer bilder imorgon…

4321

Share this story

COMMENTS Expand -
 1. Så himla läckert att följa era äventyr och kolla alla fanstastiska bilder!! Blir så sugen att åka tillbaka till Kalifornien, en hel del av de platser ni beskriver känner jag igen, som tex Dana point. Blev bjuden på en fantastisk middag där på min 50-årsdag och Laguna beach där var var Gerdt och jag för ett par år sedan och det var där jag bröt min axel på 60-talet! Ni var i Laguna hills och jag antar att det ligger i bergen ovanför. Vi har det bra här hemma och njuter av alla små vårtecken som kommer och värmen men vinden är svinkall (i alla fall idag)! Ha det så mysigt de resterande dagarna och håller tummarna att det inte blir trassel med hemresan även om ni kanske måste åka via södra Europa för att komma hem! Kram Margareta och Gerdt

 2. Hej Lisen och Simme!
  Det är ju massor av fina bilder och lång spännande läsning! Kul att vi får följa med hela vägen. Vegas låter spännande!
  Här verkar våren äntligen vara på gång, även om världen var vit igen igår. Idag sol och blå himmel dock!
  Tänker ni er fortfarande att hänga kvar i Sthlm måndagen den 26:e? Jag/vi funderar på att åka söderut redan under helgen och hinna umgås lite innan Halmstad på tidagen. Stjälper det era planer? Stor kram från störstasyster

 3. Nu har jag läst de senaste inläggen ytterligare än gång och sett på alla bilder. Det är underbart att kunna följa er på detta sättet. Att det inte alltid kan vara långa texter med bilder är lätt att förstå. Bara det finns något är jag och säkert alla andra nöjda.

  Nu är ni väl i Las Vegas. Lycka till med spelet!!!

  Kram
  Margareta och Gerdt

 4. Oh jag älskar sista bilden! Min stora last i livet bortsett från chocklad är ju tidningar!!! Där hade jag kunnat stå i timmar ;0) Ha det nu fantastiskt i the city that never sleeps och vinn lite pengar! Massa kramar Sandra & Grabbsen

 5. Jag säger som Jossan, du behöver inte ursäkta dig! Antar du känner krav på dig att det ska vara konstverk varje dag men det är ju bild- eller skriftbevisen att ni är där friska och välbehållna som är det viktigaste – åtminstone för morsan. Missförstå mig rätt, fotografen! Just nu följer jag er med många oroliga tankar kring ev ny jordbävning, även Soka ringde igår och undrade om ni var hemkomna, var orolig också. Tag väl vara på er. Hoppas ni satt er in i alla instruktioner hur man ska tänka kring säkerhet, i byggnader etc. Många varma kramar mamma I-L

 6. Va spännande att se Las Vegas, verkar vara en helt crazy stad. Du får inte ha dåligt samvete över lite bilder. Här var ju massa fina bilder! Pussar till er båda!

ADD A COMMENT

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *