Kaos och kärlek

Bus, skratt och rufsigt hår. Livet. Mina familjefotograferingar görs inte i perfekt studioljus och nystrukna skjortor. Jag vill fånga er familjs personlighet så att den känns i varje pixel.

Det må låta klyschigt, men åh så sant det är! Att anlita en fotograf ÄR att investera för er familj för hela livet. Bilderna som kommer berätta historien om ert liv. Så många stunder genom livet som vi minns enbart för att någon tog en bild just då. Jag erbjuder tre olika typer av fotograferingar, en ren porträtt fotografering, en längre dokumentär lifestyle fotografering hemma hos er där vi inte bara tar fina porträtt utan där även er vardag och de små stunderna i den får vara med och fotograferas, eller en minisession.

Vad passar er familj bäst?

Jag ser så mycket fram emot att få fotografera er!

En investering för livet.

Mina priser.

Porträttfotografering

Vi träffas på en plats ni tycker om! Det kan vara utomhus eller hemma hos er. Vi fotograferar i ca 45 minuter och en vecka efter er fotografering får ni ett webbgalleri där ni kan välja vilka bilder ni vill köpa, antingen mina paket med bildfiler, papperskopior eller både och.

Digitala filer

Fotografering:

10 filer ..... 4 500 :-

Alla filer ..... 5 500 :-

1 500 :-

Vi vill boka!

Lifestyle

Er familj. På riktigt. Detta paket passar er som vill ha en mer dokumentär fotografering av er familj. Jag kommer till er och fotograferar er i 3 timmar. Under denna tiden gör ni allt som ni brukar; leker, äter mellis, kanske går ut, någon somnar och jag är där och fångar alltihop. En investering och ögonblicksbild för er familj att se tillbaka på för resten av livet.

Pris:

10 000 :-

I priset ingår 3 timmar fotografering samt alla urvalsbilder högupplöst. Dessa bilder är ni fria att använda hur ni vill. (Endast privat bruk)

Vi vill boka!

Minisession

Snabbt och lätt! En minisession på 15 minuter passar er som kanske bara behöver ett par bilder, t ex som substitut för skolfoto eller CV. I priset ingår 5 digitala filer, men det går förstås att köpa till fler från ett begränsat urval. Tänk på att den här typen av fotograferingar blir mer uppställda och inte så lekfulla. Går enbart att boka utomhus samt vardagar i Helsingborg och ni kan vara max 4 personer på fotograferingen.

Minisession

3 000 :-

Vi Vill Boka!

70x100 cm ..... 1 200 :-

50x70 cm ..... 8 00 :-

40x50 cm ..... 7 00 :-

30x40 cm ..... 6 00 :-

24x30 cm ..... 4 00 :-

18x24 cm ..... 3 00 :-

Papperskopior levereras på matt fotopapper

I priset för fotografering ingår min transport inom Helsingborg. Vill du att jag reser längre tillkommer milersättning (50:-/mil) eller ersättning för biljetter.

Resor &

Efterbeställningar