Er

investering

- PRISER -

- 2023 -

Familjefotografering

Från BB till studentskylten

Jag har jobbat som fotograf så pass länge att mina bilder numera pryder studentskyltar. För mig är det så svindlande stort att mina bilder får vara en del av att beskriva en människas liv, att mina bilder ska betraktas av generationer som inte ens är påtänkta ännu. Bilders makt är så oerhört stark och många förstår det inte förrän ögonblicken är förbi sedan länge. Att ni är här på min hemsida betyder att ni förstår! Jag ser så mycket fram emot att få fotografera just ER precis så som ni är.

" ...berätta om när du var liten! "

Vanliga frågor

Bokning

Vi vill fotograferas under semestern, hur bestämmer vi datum?

Vad kostar det?

När vi bokar ett datum siktar vi in oss på en helg eller vecka och stämmer av när väderprognosen är tillförlitlig. Det är klokt att hålla ett par dagar öppna så vi kan bestämma utifrån väder och vind för att få så fina bilder som möjligt.

Jag har flera olika paket att välja mellan beroende på er familj och vad just ni behöver! Mina paket börjar på 3 450:- och om ni vill att jag ska dela upp er slutsumma på 3 månader så gör jag det utan extra kostnad.

Vad ska vi ha på oss?

Ska vi förbereda något?

Fotografering

Det viktiga är att ni trivs i det ni har på er. Tänk gärna att det ska gå i någorlunda samma färgskala/toner utan att ni för den delen behöver tokmatcha. Lägg fram kläderna ni har tänkt och se hur färgerna passar ihop. Undvik gärna stora loggor och spara gärna Frost/Pokémon kläderna till ett annat tillfälle... 😉

Kom utvilade, mätta och peppade! Packa gärna ner något lite blodsockerhöjande om ni vet med er att era barn kan behöva det. Några russin och något att dricka kan göra underverk! Jag tar med filt att sitta på men om ni vill ha er egen filt eller något annat med i bild så ta gärna med det.

Vad gör vi om det regnar eller vi blir sjuka?

Vissa fotografer lånar ut kläder, gör du det?

Då bokar vi om! Ingen tjänar på att tvinga fram en fotografering i dåligt väder eller med krassliga barn. Tveka inte att boka om även om det är med kort varsel om ni blir sjuka.

Jag har medvetet valt att INTE köpa in klänningar och andra plagg till fotograferingar då jag tycker att det är ER stil som ska lysa igenom. Kanske bär ert barn en kofta som kommer få leva kvar och bäras av hens barn i framtiden? Vilket fantastiskt minne att se tillbaka på, bilderna där mamma/pappa är små och bär samma kofta!

Leverans

Hur får vi använda våra digitala filer?

När får vi våra bilder?

Ni har fri användning för privat bruk, vilket innebär att ni får göra hur många papperskopior ni vill, ni får dela med er av era digitala filer till släkt och vänner samt posta loss på sociala medier. Ange gärna mitt namn om ni gör det!

Ni får inte använda bilderna i kommersiellt bruk, t ex för reklam eller i ert företag. Vill ni köpa loss bilder för kommersiellt bruk så fixar vi det!

Inom två veckor efter er fotografering får ni ett mail med en länk till era urvalsbilder. Där kan ni i lugn och ro gå igenom era bilder och bestämma vilka bilder ni vill köpa loss och i vilken form. Ni kommer kunna ladda ner era valda bilder direkt från galleriet. Papperskopior har ca 2 veckors leveranstid.

En investering för generationer

Jag älskar mina återkommande kunder!

Stammisar får 15% rabatt

Bokar ni en andra fotografering inom ett år från er första får ni 15% rabatt på ert paket. Gör fotograferingen till en årlig tradition!

10 år av systerskap

Lillo 7 år, Elsa 3 år

Lillo 14 år, Elsa 10 år

2013

2020

2010

2017

Lillo 4 år, Elsa 3 dagar

Lillo 11 år, Elsa 7 år.

Nedan hittar ni mina grundpaket och vad som ingår i dem. Självklart går det bra att utforma sitt eget paket och även lägga till i befintliga paket. Har ni svårt att bestämma vad som passar er bäst? Skicka ett mail så hjälper jag er!

Mina paket

VI VILL VETA MER

Paket 3

Paket 2

Paket 1

Nu maxar vi berättelsen om er! Jag och kameran hänger tillsammans med er och fångar allt som är ni. Vi hinner med att dokumentera vardagens upp- och nergångar och få fina porträtt.

Passar er som har fler än ett barn och vill ha ett livfullt material med mycket variation! Detta paket bokas av de allra flesta.

Passar den mindre familjen som önskar ett färre antal bilder i en och samma miljö.

Detta paket är endast tillgängligt i Helsingborg

- 60 minuter fotografering

- 10 st högupplösta digitala filer

- 1 st 30x40 cm papperskopia

- 30 minuter fotografering

- 5 högupplösta digitala filer

- 3 timmar fotografering

- 40 st högupplösta bilder

- 3 st 30x40 cm papperskopior

8 550 :-

6 450 :-

3 450 :-

VI VILL BOKA!

VI VILL BOKA!

VI VILL BOKA!

Papperskopior

Digitala filer

Resersättning

Jag utgår från Helsingborg men jag reser gärna till er om ni vill! Resersättning tillkommer då i form av milersättning eller kostnad för biljetter.

Milersättning inom Skåne

50:- / mil

Vill ni köpa loss fler digitala filer utöver de som ingår i era paket? Självklart!

10 st digitala filer 1000 :-

Alla digitala filer i ert galleri 1500 :-

Retusch ingår inte men prisförslag lämnas på förfrågan.

Jag hjälper er gärna med papperskopior, levereras på matt fotopapper.

20x30 400 :-

30x40 600 :-

40x50 700 :-

50x70 800 :-

700x100 1000 :-

Priserna gäller vid bokning av Paket 1-3, vid specialpaket kan andra priser gälla.