LINA & LISAS WORKSHOP

En investering i ditt företag

Skulle du vilja utveckla ditt fotograferande och inkludera även företag, tidningar och bildbyrå i din verksamhet? Känner du dig osäker och vet inte var du ska börja eller vad som förväntas av dig? Blir du nervös av ord som offert, property release, ljussättning, upphandling och användningsrätt? Känns det krångligt och svårt med blixtar?

Då är detta en workshop för dig! 

Med 12 års arbetslivserfarenhet av att frilansa för redaktioner och företag har vi nu satt ihop en workshop där vårt mål är att stärka dig och ge dig stöd att komma i gång att jobba mot företag! Vi guidar er hela vägen från att söka kunder till fakturering. Hur man jobbar med olika enkla ljussättningar och hur man bygger upp sin portfolio. Vad man ska tänka på när kunden vill ha enhetliga bilder med samma ljus, eller om bilder ska friläggas. Vilken utrustning som är bra att investera i och varför. Vi går igenom allt vad man behöver veta och kunna för att jobba mer mot redaktionella och kommersiella kunder. Vi pratar om fallgropar att undvika och genvägar att satsa på.

Workshopen kommer delas upp i två delar. Under förmiddagen pratar Lisa om hur du praktiskt ska gå tillväga för att få in kunder, vad du ska tänka på och vad som förväntas av dig under och efter ett uppdrag. På eftermiddagen håller Lina i en teoretisk och praktisk del som handlar om ljussättning där du får prova på och lära dig hur du sätter ett snyggt ljus. Hon kommer gå igenom portfoliobyggande.

När du lämnar workshopen ska du känna dig inspirerad och trygg i att ta dig an nya kunder! Vill du ta steget att frilansa för företag och tidningar vågar vi nästan garantera att din investering snabbt kommer betala tillbaka sig själv.

Workshopen riktar sig främst till dig som redan idag jobbar som fotograf (delvis eller helt) och har ett eget företag.

VAR?
Studio NWL, Monbijougatan 17G Malmö

NÄR?
KURSEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!

PRIS?
6 500 :- ex moms (möjlighet till delbetalning finns!) Lunch, kaffe/te och fika ingår!

Frågor? Maila info@lisawikstrand.com eller info@linaarvidsson.se

Anmäl dig till kursen här!

[flo_form id=’6784′]

Anmälan är bindande, kursavgiften faktureras med 20 dagars förfallodatum.