boka brollop

Det finns några få avgörande dagar i ens liv som man alltid kommer räkna som milstolpar. De dagarna kommer vara markörer för ett innan och ett efter. Efter studenten. Innan det där jobbet. Efter vi flyttade. Innan vi förlovade oss. Er bröllopsdag kommer vara en sådan där avgörande markör i ert liv. Det kommer förmodligen vara en av de mest väldokumenterade dagarna i ert liv. Det är en unik dag, kanske den enda gången i ert liv när ni har samlat olika generationer av familj och vänner som kanske aldrig mötts. Jag vill hjälpa er att skapa bilder som inte bara visa hur ni såg ut utan också får er att uppleva er dag igen, minnas den och dela den. Mitt största privilegium som bröllopsfotograf är att få lov att vara en del av er och er familjs historia.

”Lisa, minns du vad du sa efter provfotograferingen? De magiska tre som kvarstår när bröllopet är över? Kärleken, ringen och bilderna. Och det är ju sant. Men inte visste vi väl då HUR sant det faktiskt är. Tack vare dig är vår dag förevigad precis så som vi upplevde den och minns den! Makalösa du!
Louise & Micke

Att boka bröllopsfotografen är ett av de största besluten i planerandet av bröllop. Hur ska man tänka då? Först och främst; matchar mitt bildspråk er vision av hur era bröllopsbilder ska se ut? Har ni läst hit så är förmodligen svaret JA, vilket gör mig otroligt glad! Jag fotograferar bröllop för att jag ÄLSKAR kicken av att kunna bildsätta en känsla. Med grunden i dokumentärfotografi bankar mitt hjärta lite extra för när en bild får liv av att det händer något. Det kan vara en vinden som tar tag i en hårtest, en blick eller att leka med kompositionen. Livet är inte perfekt, det är inte heller det jag söker i mina bilder. Jag eftersträvar alltid att lägga mig i interaktionen mellan er två så lite som möjligt. Jag guidar er så ni känner er bekväma men jag strävar alltid efter att porträttera er som ni är och ingen annan.

Jag tar bara ett fåtal bröllop per år och lägger stor vikt vid att vi ska vara rätt för varandra. Om ni är intresserade av att anlita mig, fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er! Får du inte svar inom tre dagar, maila mig eller ring 073 – 703 75 96

[flo_form id=’6137′]