Nyföddfotografering – Belle

2016/05/13

Jag tänker inte skriva något om hur min livmoder skreeeeek i högan sky när jag lämnade familjen Jondalens lägenhet. Jag tänker inte skriva något om hur berusande bebisdoft är. För allt det där vet ni redan (eller så hörde ni skriket från min livmoder). Vad jag däremot kommer skriva är hur löjligt glad det gör mig när jag får lov att följa med en familj genom livet. Detta var min femte fotografering med den här lilla familjen och att komma hem till dem och se mina bilder hängandes i deras hem, runt omkring dem i deras vardag definierar precis det jag älskar med detta yrket. Tack familjen Jondalen!

belle_nyfodd_lisawikstrand_01 belle_nyfodd_lisawikstrand_02 belle_nyfodd_lisawikstrand_03 belle_nyfodd_lisawikstrand_04 belle_nyfodd_lisawikstrand_05 belle_nyfodd_lisawikstrand_06 belle_nyfodd_lisawikstrand_07 belle_nyfodd_lisawikstrand_08 belle_nyfodd_lisawikstrand_09 belle_nyfodd_lisawikstrand_10

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT