jag söker modeller!

2014/02/11

Jag fotograferar ju för bildbyrån Maskot vilket jag tycker är så jäkla roligt! Nu söker jag ett par modeller för kommande plåtningar.

Detta letar jag efter, du behöver vara en person som:

  • Är bekväm framför kameran
  • Tycker att det känns okej att spela lite teater (alltså leva er in i situationen vi bygger upp)
  • Har möjlighet för fotografering i Helsingborg på en vardag på dagtid
  • Kan skriva på ett modellavtal, alltså behöver du vara minst 18 år. Om du som förälder vill söka för ditt barn så går det bra.

Känns detta intressant? Maila mig med lite informtion om dig själv på info [at] lisawikstrand.com och skicka med en bild på dig själv! Extra plus om ni är ett par, en familj eller ett gäng kompisar som alla vill vara med. Som tack får ni ett gäng fina bilder på er själva!

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Har erfarenhet
Är intresserat av att veta om du ftf sökar..

Maria

Hej! Min dotter Gabriella 10 år är en perfekt modell som är bekväm framför kameran. Har gjort ett tio tal plåtningen åt Biltema , varit med i flera kataloger och på affischer. Hon är lång, smal och mörk hårig med bruna ögon. Även jag själv är bekväm framför kameran..177cm Lång, smal och mörk hårig. Om du vill kan jag bifoga bilder! / Mvh Karin Nilsson Ängelholm

Vi är på!

Jag har mailat dig angående mig och min syster 🙂

Hej. Både jag och min son ställer gärna upp 🙂 antingen ensam eller tillsammans 🙂

Kram Madde

Ung karriärskvinna i sina bästa år finnes här 😉

Skickade mail 🙂 hoppas det gick fram 🙂

Hej Lisa!!
Du har mail:) Fyra kids finns att fota.
Kram

Behöver du foton för barn & mamma ställer jag & Leon upp! 🙂

ADD A COMMENT