min första kokbok!

2014/01/09

Under ett par mycket intensiva veckor i november jobbade jag och dietisten/bloggaren Åse med hennes andra kokbok. När vi träffades första gången för att prata om boken så hade vi precis samma vision. En livstilsbok snarare än en receptbok eller viktminskningsbok. För man kan njuta och ändå leva gott! Åses historia är verkligen fantastisk. Efter att ha fött fem barn (!!) och jojobantat hela sitt liv la hon om sin kost till låghydratkost och fick ett nytt liv. Det har varit så fantastiskt roligt att göra den här boken och jag är så stolt!! Är ni intresserade av att klicka hem boken så hittar ni den i de flesta webb-bokaffärer, här t ex.

Lev gott med LCHF och Periodisk fastamatfotografLCHF receptLifestylefotografLCHF brödLCHF granolaLifestylefotografÅse Fredriksson Falkman

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Heja dig och er! Vilken fin bok som jag absolut ska beställa hem!

SUPERSNYGGT Lisa! I knew it! Du är så jäkla duktig! Massor av kramar och grattis <3 <3 <3

Åh så fint Lisa! Vilket drömjobb! Och kan bara hålla med om matfilosofin med låg kolhydratkost – äter så fast utan att vara “fanatisk” och mår alltid som allra bäst utan snabba kolhydrater och sötsaker. Grattis till boken – det kommer garanterat bli fler! Kram

ADD A COMMENT