fru marathon

2014/01/31

Det är väl svårt att missa att jag är gift med en av grundarna bakom Helsingborg Marathon. Det som började som ett litet projekt som föddes hemma i soffan har nu vuxit till ett lopp med över 1000 anmälda löpare och numera har min man Simon och svåger Andreas sagt upp sig för att jobba med det här på heltid. Det här loppet är engagerar hela våra familjer och maran har liksom blivit som en extra familjemedlem. Killarna sprudlar av idéer och det är väldigt roligt att få hänga med på nära håll, även om det kan vara extremt uttröttande ibland också.

Jag har ju fått äran att bli deras hovfotograf och det trivs jag väldigt bra med! Fotograferingarna för Helsingborg Marathon är alltid så jäkla roliga, deras humor är minst sagt sjuk. Det blir minst lika många bilder som aldrig kan visas… De här bilderna togs i somras inne på Fredriksdal i Helsingborg, där en av växlingarna för de som väljer att springa stafetten sker.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Coola bilder, Lisa! Härligt att se lite annorlunda vinkel på ett maraton. Vilken tillställning det kommer att bli!!!

ADD A COMMENT