en liten ebba

2014/01/08

Det här året har vi haft äran att se några av våra bästa vänner bli föräldrar. Det är så himla fint att se människor man delat vilda fester med gå in i ett annat skede i livet och få se helt nya sidor. Filippa och Joseph fick en Ebba i höstas och vid nyår passade vi på att ta lite bilder på denna nya fina lilla familj! Älskade ni, vi ser så mycket fram emot massa mys med våra familjer.bebisfotografering SkåneFamiljefotografering SkåneBarnfotograf HelsingborgFamiljefotografering HelsingborgBarnfotograf SkåneFamiljefotografering Malmöbarnfotografering SkåneFotograf HelsingborgFotograf SkåneFotograf MalmöFotograf Malmö

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Fantastiskt fina bilder, mormorshjärtat sväller av stolthet!

Jätte JÄTTEfina bilder! <3

Woho vilka fotomodeller Fam Zamani/Lechner är =) Fin familj, fina bilder men med en sån fotograf kan man ju inte vänta sig annat <3

ADD A COMMENT