jag lever! tror jag…

2013/12/12

En hel höst utan något blogginlägg. Ja, hur gick det till egentligen? Det stavas  l i v e t . Den här hösten har varit så fullproppad med allt. Och helt ärligt har jag känt mig väldigt oinspirerad till att blogga. Kanske beror det på täcket av trötthet som ligger över mig. Jag har träffat så många härliga kunder och haft hur många roliga uppdrag som helst men när jag har gjort min del och levererat det jag ska så orkar jag inte en sekund till. Fokus har varit på livet utanför datorn. På att lukta på nyfödda bebisar, krama gravida vänner, bjuda syskonbarn på fika och ta vara på varje ledig minut (de har inte varit många) med min lilla familj. Nu kommer en julledighet och jag hoppas att jag kan tanka lite mer energi under de veckorna. Nästa år kommer förhoppningsvis vara mycket mer balanserat och jag har så många fina fotograferingar som jag längtar efter att få dela med mig av!

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Det är BRA att välja så, Lisa. <3 KRAM

ADD A COMMENT