mer än bröllop

2013/09/16

Många tror att det mesta jag plåtar är bröllop och barn, men sanningen är att jag fotograferar allra mest åt företag och tidningar. Dock är det inte alltid helt lätt att blogga de bilderna. Ofta tar man bilderna lååångt innan de ska gå i tryck eller användas i annonser, på webben osv. Det är inte alltid jag har stenkoll på när bilden har blivit officiell och ofta har jag nästan glömt bilderna så fort jag levererat till kunden… Så här såg det i alla fall ut i våras när jag plåtade Tina Nordström för Allt om Mat!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

sv; men eller hur! 😀 Och du som älskar gult!
Själv har jag precis upptäckt prophoto och ska snart lära mig arbeta med det, riktigt bra grejer!

Går igenom lite nya designs till min hemsida, och hittade denna, du har säkert redan sett den men det var SÅ mycket du! Så jag måste visa, http://www.prophoto.com/store/abstract/

🙂

Så fin bild Lisa!

Vad roligt! Hade faktiskt ingen aning om att det var det du höll på med till störst del 🙂

Vart i sverige är det du håller till? 🙂

ADD A COMMENT