hemma hos ninna!

2013/09/20

I våras var jag och syrran hemma hos en så jädra cool familj i Höganäs. Här bor mamma Ninna, kidsen Elma, Otis och Igon. Förrutom att Ninna är typ supermamman herself har de desstuom ett så himla härligt hem fullt av grymma loppisfynd. Om ni är sugna på att läsa mer om Ninnas hem så tycker jag att ni ska köpa senaste nummret av Family Living så får ni läsa Johannas text! För ännu mer inspiration så kan ni börja följa Ninna på instagram.

frilansfotograf Helsingborgfrilansfotograf Skånefotograf Skåneinredningsfotograf SkåneRetrokök Retrokökfotograf LundFotograf Helsingborg

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Vilket underbart reportage med fina bilder! Och vilka härliga färger! Vi bor bara några gator bort och har träffat familjen på lekplatsen i många år, men nu fick vi ju även se den fina insidan 🙂 Trevlig helg! hälsar Ulrika

Fantastiska bilder Lisa!

ADD A COMMENT