emma & johan

2013/08/27

Håll i er nu mina vänner för här ska ni få ett riktigt härligt bröllop! Det innehar allt det göttigaste man kan tänka sig: ett slott, ett sädesfält, en vigsel under äppelträd och världens härligaste Emma och Johan. Jag vet att ni har varit supernyfikna kära brudpar och jag har verkligen peppat för att få visa er dessa bilderna. Ni är så jäkla fina och jag vet att jag inte behöver önska er lycka till, jag kan redan se er fira er 50-åriga bröllopsdag. All kärlek till er!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Vilken glädje! Vackert!

Verkligen jättevackra foton!!

Jättefint här inne som alltid !

Det var en helt underbar dag med en fantastisk fotograf! Tack Lisa för att du är så grym!

Fantastiska bilder från en underbar dag med ett lika underbart brudpar!

ADD A COMMENT