katrina & johan

2013/07/16

Regn. Vanligtvis inte särskilt välkommet på en bröllopsdag. Men när jag hittade de igenvuxna växthusen så tog mitt hjärta så lyckoskutt över att det öste ner på Katrina och Johans bröllopsdag. Men okej, jag blev förstås glad för deras skull när det senare sprack upp och Mölle fick visa upp sig från sin bästa sida!

foto Lisa Wikstrandbröllop Brunnby kyrkavigsel Brunnby Kyrkabröllop Brunnby kyrkavigsel Brunnby Kyrkabröllop Möllebröllop Helsingborgbröllopsfotograf Möllebröllopsfotograf Möllebröllopsfotograf Höganäsbröllopsfotograf Malmöbröllopfotograf helsingborgfotograf Helsingborgbröllop i växthusbröllop i växthusbröllopsfoto växthusbröllop Arildbröllop Arildbröllop Möllebröllopsfotograf Skånebröllop grand hotel möllebröllop grand hotel möllebröllopsfest Möllebröllopsfest Möllebröllopsdukningbröllop Helsingborgbröllop Helsingborgbröllopsfotograf Skånebröllop fotograf Mölle

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Så duktig du är Lisa! Jättefina bilder, fin stämning och snygg redigering! 🙂

ADD A COMMENT