anna & johan

2013/05/22

Maj och oktober är de månaderna med mest att göra för mig. Bilderna från Anna och Johans bröllop har liksom ropat på mig från hårddisken, sätt igååång! Och jag har längtat. Anna och Johans bröllop hade liksom alla ingredienser för ett fantastiskt bröllop. Vackert par, mumsigt ljus, explosion av vitsippor och massvis med kärlek. Ibland är mitt jobb löjligt enkelt…

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

I’m often to blogging and i in actuality respect your content. The piece of writing has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your post and preserve checking for brand new information.
Longchamp Le Pliage Size Xl http://carloans.co.uk/assets/qNJsccy/

Oj vilka fina bilder Lisa. Du är en stor inspirationskälla! Kram Fia.

Underbara bilder Lisa! Vilken känsla du fått fram i bilderna! Härligt snyggt brudpar!

Gud så fint Lisa! Gillar dem i bilen extra mycket! Vad är det för något ringarna sitter på 🙂 ?

Guuuuuuud vilka vackra bilder Lisa!! Snyggast hittills!
Verkar ha varit ett härligt par dessutom..
Underbart!

Så vackert!!

[…] Maj och oktober är de månaderna med mest att göra för mig. Bilderna från Anna och Johans bröllop har liksom ropat på mig från hårddisken, sätt igååång! Och jag har längtat. Anna och Johans bröllop hade liksom alla ingredienser för ett fantastiskt bröllop. Vackert par, mumsigt ljus, explosion av vitsippor och massvis med kärlek. Ibland är mitt jobb löjligt enkelt… Se mer bilder på min blogg! […]

ADD A COMMENT