reportage – kullalamm

2013/04/03

Heeeeej vänner! Nu är jag tillbaka bakom datorn på halvtid igen. Åh vad jag har längtat! Missförstå mig rätt, jag har det underbart mysigt med Elliot men när man är egenföretagare är man aldrig riktigt ledig ändå. Har massa fint att blogga och äntligen lite tid. Först ut är ett reportage från Kullalamm! Men hallå är hon inte lite snurrig nu tänker ni, det där har hon ju redan bloggat för typ två år sen! Men nädå. I våras var jag och jättemagen tillbaka på Kullalamm tillsammans med tidningen Lantliv. Nu finns numret ute, spring och köp!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

[…] och Otto har ni sett förr här i bloggen. De är superentreprenörerna som förrutom att driva en gård med hundratals får och kor även […]

Velkommen tilbake 🙂 Du tar fantastiske bilder og jeg gleder meg til å se mer!

Åh vilka underbara bilder, du är sååå duktig !

Åh, underbara bilder! Det är nåt visst med dina bilder, de har alltid ett sånt underbart ljus och vackra och klara färger… I love it! Glad att du är tillbaka, ser fram emot bloggens återuppståndelse! 🙂

ADD A COMMENT