anna & samuel

2013/04/17

Om man träffast för första gången på en tågstation, klart man ska ta sina bröllopsbilder där då! Vi höll oss verkligen till Anna och Samuels “story” när de gifte sig i början av april. De fick träffas på Ängelholms tågstation och sen åkte vi vidare till Arild, precis som det var den där dagen när de träffades för första gången. Jag kunde inte haft en bättre premiär av bröllopssäsongen 2013!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Nice!! Jag gillar att bordet är dukat med exakt samma färger som jag använder i min logga 🙂

Verkligen fantastiska bilder! Det är så kul när man har möjlighet att föreviga bilder som har anknytning till hur paret träffades. 🙂

[…] Om man träffast för första gången på en tågstation, klart man ska ta sina bröllopsbilder där då! Vi höll oss verkligen till Anna och Samuels “story” när de gifte sig i början av april. De fick träffas på Ängelholms tågstation och sen åkte vi vidare till Arild, precis som det var den där dagen när de träffades för första gången. Jag kunde inte haft en bättre premiär av bröllopssäsongen 2013! Se mer bilder på min blogg. […]

ADD A COMMENT