barnfotografering – kalla & sigge

2013/04/04

Inför varje barnfotografering är man alltid lite nervös, speciellt när det gäller syskon. Kommer båda barnen vara på gott humör? Kommer de skratta åt mina kiss-och-bajs-skämt? När jag kom hem till Kalla och Sigge i höstas så insåg jag ganska snabbt att jag inte hade något att vara orolig för. De gjorde mitt jobb löjligt enkelt. Kärleksfulla, superglada och dessutom skrattade de massor åt mina fejk-pruttar!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

helt fantastiska bilder!

Oj va fina bilder! Blir super inspirerad som vanligt 🙂

Helt underbara bilder, så fulla med glädje 😀

Jättehärliga bilder !

Vilka underbara bilder! Det bara strålar om dem! 🙂

Åh men GUD vad fantastiska bilder! Blir helt rörd av deras syskonkärlek som bara lyser igenom kameran. Önskar att det fanns sådana fina bilder på mig och mina syskon när vi var små och fortfarande var nära. Vilka fantastiska minnen de kommer ha när de blir äldre!

ADD A COMMENT