företagsfotografering – mia of sweden

2012/12/11

Kommer ni ihåg Mia? För ett år sen ungefär mailade hon mig med ett så grymt roligt uppdrag; hon har startat ett eget klädmärke med barnkläder och behövde bilder! Hej drömjobb. Så vi tog en knasig (och ganska kall) höstdag på Fredriksdal här i Helsingborg och fotograferade ett gäng tokiga ungar i Mias underbara kläder. Mias affärsidé är smått genial. Mjuka kläder (garanterat kli-fria, inga lappar eller konstiga sömmar) som passar BÅDE killar och tjejer. Så himla bra! För ett par veckor sedan var det dags för Mia att lansera sin webshop och då plåtade vi tokiga ungar en gång till, men den här gången i studio. Nu tycker jag att ni GENAST klickar er in på Mias webshop och beställer en kappsäck med fina kläder.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Helt fantastiska kläder och ungar och bilder!

Lisa som alltid superfina bilder och härliga barn och vilka fina kläder.

Underbara bilder och vilka snygga kläder 😀

Så fina bilder! Härligt naturliga 🙂

ADD A COMMENT