moa & mårten

2012/10/31

Min syster Moa och hennes Mårten. För er bloggläsare ska jag berätta lite om de här två personerna. De har varit tillsammans i 20 år, varit förlovade större delen av den tiden, har två fantastiskt fina kids och har ägt runt 10 bilar och lika många barnvagnar ihop. Men gifta sig? Är det verkligen så himla nödvändigt? Och hur tusan ska man isåfall göra det? Kyrka? Sandstrand? Megafest? Hemligt? Men till sist, så perfekt. Hemma i trädgården. Bara närmsta familjen. Intimt. Skratt och tårar. Och en jävla massa dans.

Ni vet vad ni betyder för mig familjen Wikstrand. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Håll i er, här kommer mitt längsta blogginlägg någonsin.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

that good pictures! I think it is a perfect marriage .. after so many years together, the pictures clearly are special .. I congratulate you on your blog. my name is Itatí, from Argentina.

grattis till din syster! Och superfina bilder!

Lisa, vilka bilder från din systers bröllop . De lever och utstrålar värme, kärlek och familj. Grymt imponerad! Blev tom lite tårögd av all värme!
Kram

Vad glad man blir av bilderna. Det känns som alla hade det roligt!

Vackert Lisa, så vackert! Jag gillar det enkla. Det blir enkelt för oss också, den dagen vi gifter oss.

oj hur kunde du få till så många vackra bilder mellan tårarna, för jag antar att du måste ha gråtit eftersom det var din syster.

härligt

Godmorgon =) Vilken härlig blogg med massor med fina bilder.
Duktig du är. Ha en fin dag!

Helt underbart!!! Älskar er, min fina familj.

Åh, så vackert!!!

<3 och vi dig mosterlillasyster <3

ADD A COMMENT