nedräkning!

2012/09/13

Åh vad det kliar i fingarna att få sätta igång och jobba igen. Jag har så mycket fint att visa! Medan jag har varit mammaledig har ett gäng jobb blivit publicerade så att jag kan få lov att uppdatera hemsidan med nya fina bilder. Den 3/10 är det dags för mig att istället för att sätta mig i soffan och slå på TVn på morgonen, gå in i mitt arbetsrum och slå på datorn. Som tur är har jag ju Elliot bara några meter bort om saknaden blir för stor… Så om ni är sugna på fotografering i härligt höstväder så jobbar jag onsdagar och torsdagar året ut!

Gå gärna in och gilla min företagssida på Facebook, där kommer ofta små uppdateringar som ni inte hittar här!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Så himla fin bild! Undrar vad som rör sig i det där söta lilla huvudet! 😀

Riktigt bra bild, gillar verkligen blicken.

Så kul att sätta igång igen!!

Vilken underbar bild! Blicken och gesten är klockren. Vackre Elliot.

ADD A COMMENT