FYI

2012/05/02

Nu börjar jag bli riktigt tjock och tung! Därför kommer jag ta emot uppdrag i ca två veckor till, framför allt för att kunna hinna leverera bilder innan bebisen kommer. För sen har jag en liiiten känsla av att det inte finns så mycket tid sitta vid datorn. Så om ni vill hinna fotograferas eller beställa bilder, gör det NU! Från juni kommer jag vara helt mammaledig fram till 1 oktober (med eventuella undantag för företagskunder). Sen kör jag igång på halvtid igen!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

hej lisa!

fin du är. tänkte jag skulle ge mig till känna för jag jobbar ju tillsammans med simon och vi hälsade lite snabbt senast du var på kontoret. tycker du tar fantastiskt fina bilder. ska kika in hit lite oftare.

lycka till med bebis och allt!!

hilsen jenny

Det gör du helt rätt i!

Hääääärligt Lisa! Jättefin bild på en vacker mamma (och hund)! 😀

Lätt snyggaste och coolaste mamman i stan!:)

Kram!

Du är så oförskämt snygg för att vara höggravid!!! Jag har faktiskt en förfrågan till dig =) JAg och JOssan skulle jätte gärna vilja bli fotograferade en gång till innandu går på Mammaledighet. Vi hade tänkt oss samma som sist =) Fria bad till helgen kanske hur skulle det fungera? Vi har nämligen presentkort som vi fått för att vi varit modeller ;0) hihi Puss puss

Åh va fin du är Lisa, kul att se dig med en riktig kula. Sist jag såg dig var den ju så liten. Kramar

ADD A COMMENT