SVT

2012/03/07

En av mina absolut roligaste kunder är definitivt SVT i Malmö. Oftast så gäller uppdragen barnprogram, hitills har det varit t ex Dilemman med Doreen (in och lyssna på alla bra låtar!) Amigo och Rampljuset. Det härliga med de här jobben är att alla alltid är så himla trevliga! Jag har ett par gånger haft mina syskonbarn med sig som assistenter och de blir alltid behandlade så bra. Det värmer mitt moster-hjärta något enormt att få ta med mina syskonbarn på de här inspelningarna. Senaste plåtningen var Albin med mig och assisterade när Amigo hade inspelning med sin nya programledare Emma.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Intressant uppdrag, fina bilder var det också!

Så kul att vara med och fota barnprogram! Måste vara superkul jobb! 🙂 Och vad roligt att kunna ta med syskonbarnen också! 😀

ADD A COMMENT