VÅÅR!

2012/02/01

Ojojoj vad man längtar efter våren nu! Jag får många frågor om hur länge jag kommer jobba med magen och sanningen är att jag har ingen aning… De jobb som kräver att jag ska bära på massa tung utrustning (framför allt företagsjobb) kommer jag nog lägga ner runt april, så länge jag inte har någon som kan följa med och hjälpa till och bära (Siiiimooon…?!). Med familjejobben kommer jag fotografera fram till mitten av maj så länge jag mår bra och är rörlig! Det är ju mycket ligga på marken och flänga omkring när man plåtar barn, får se hur det går med en badboll på magen. Så länge jag och bebisen mår bra kommer jag börja fotografera till hösten igen. Men sommaren 2012 kommer bara gå åt till bebismys!

foto till höger: Marie Walther

foto: Emelie Ohlsson

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

disse:Rebeca,problemas com o site me deixaram sem acesso até recentemente. Com certeza já resolveu o problema, se o reset não deu jeito somente o serviço técnico autorizado.Att.

I just want to tell you that I am all new to weblog and seriously enjoyed yor8Ùue web page. Very likely I’m likely to bookmark your site . You actually come with tremendous writings. Appreciate it for sharing your webpage.

Jättehärliga bilder! Längtan efter vår och sommar förstärks rejält! Du har definitivt en härlig tid framför dig! Grattis till det finaste lilla livet i magen!

Lovely, ge mig vår Nuuuuuuu! 🙂 Underbart fina bilder!

Oh första bilden är ju helt fantastisk !!!

ADD A COMMENT