BLI MIN MASKOT!

2012/02/07

Under våren och hösten när jag först förmodligen kommer vara himla tjock och sen himla trött så kommer jag satsa mer på egna projekt, bland annat kommer jag jobba mer med bilder till bildbyrån Maskot. Därför söker jag just nu modeller som kan tänka sig att vara modell för mig! Fotograferingen kommer inte att kosta något för dig och som tack för hjälpen får du 5 digitala filer. Om Maskot vill använda bilderna så får du även ett presentkort på 500:- hos mig. Om du är en kund som redan blivit plåtad av mig och är intresserad av detta erbjudande så går det jättebra att godkänna redan tagna bilder för urval!

Jag söker nu alltså modeller för olika typer av situationer. Så skriv till mig och beskriv dig själv! Vad gillar du att göra? Kanske är du grym på yoga, gillar att springa i skogen, åker motorcykel eller gillar att påta i jorden på din kolonilott. Jag söker alla typer av människor, långa, korta, unga, gamla, vältränade, krullhåriga eller gravida, det spelar ingen roll! Det viktigaste är att du har utstrålning och gillar att stå framför kameran. Skicka en bild på dig själv tillsammans med beskrivning till info@lisawikstrand.com.

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hej ! Vill anmäla mig som Maskot,men får ett svar att mailadressen inte längre är giltig ??
Är Maskot-kontot redan fullt ?
Mvh Jenny

ADD A COMMENT