LOUISE & MICKE

2011/10/03

Första bröllopet efter mitt eget var Louise & Mickes. Det kändes väldigt speciellt att få vara med på en vigsel när man har sitt eget bröllop så färskt i minnet. Arild visade sig från sin allra bästa sensommar-sida. Vindstilla, mjukt kvällsljus och ljummet i luften. Och brudparet sen. Att de här två är kära uppöver öronen är inte så svårt att se…

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

[…] livmoder). Vad jag däremot kommer skriva är hur löjligt glad det gör mig när jag får lov att följa med en familj genom livet. Detta var min femte fotografering med den här lilla familjen och att […]

[…] med ett tag känner igen den här lilla familjen som jag har den stora äran att få följa. Ett bröllop, en nyföddbubbla och nu en liten ettåring. Louise, Micke och Love, jag ser fram emot att få […]

[…] Micke och Loves lilla bubbla, bara 8 dagar gammal. Det här är en väldigt speciell liten familj. Louise och Mickes bröllop var nämligen det första bröllopet jag fotograferade efter vårt eget. Och sen blev det den […]

Marsvinet! Jag dör av cute overload..!

(Och resten av bilder var också fantastiska.)

Wow, vilka vackra bilder. Så otroligt duktig fotograf säger jag bara!

Underbara motljus, underbara marsvin, underbara bilder, du Lisa, du är underbar!

Lisa,
vi finner inga ord. Du är helt FANTASTISK!!!
Minns du vad du sa efter provfotograferingen? De magiska tre som kvarstår när bröllopet är över? Kärleken, ringen och bilderna. Och det är ju sant. Men inte visste vi väl då HUR sant det faktiskt är. Tack vare dig är vår dag förevigad precis så som vi upplevde den och minns den!
Makalösa du!
All kärlek,
Micke & Louise

Underbara bilder! Jättevackra. Marsvinsbilderna är helt underbara. Så kul idé !!!

men åh! det här är ju den kyrkan som jag vill gifta mig i! var där för några år sen och tyckte den var så fin. måste bara hitta en man först… jättefina bilder som vanligt!

Lisa, så vackra bilder! Ärligt, var du mer gråtmild än vanligt denna gång?

ADD A COMMENT