ANNA & KRISTOFFER

2011/08/25

Jag var ju egentligen uppbokad. Det passade inte alls in i tidschemat. Jag hade bestämt att jag inte skulle ta fler lördagar med två bröllop. När Anna ringde mig första gången så fick jag tacka nej till att fotografera hennes och Kristoffers bröllop. Men så ringde hon igen. Och det är jag väldigt glad att hon gjorde. För trots den kortaste porträttsessionen jag någonsin varit med om (ca 25 minuter) så fick vi sååå många fina bilder. “Vi blir aldrig bra på bild, oss får du jobba hårt med!” Eh. Nä. Inte direkt va.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Tack för alla fina komentarer och visst är bilderna helt fantasktiska, TACK LISA!!!! jag är glad att jag ringde och var lite envis, ingen kunde gjort det bättre!! Örhängena är köpta på Carl Hoff på Kullagatan ca 600kr. Lycka till!!

Säger bara… 25 min. Bra marcherat! Å snygga bilder.

haha älskar den sista bilden 😀 FAB!

Snygga allt! Snyggt brudpar, snygga kläder (KLÄNNINGEN!), snygga bilder… Kanonbra gjort av både dig och brudparet 🙂

Måste bara få veta var Annas fantastiskt fina örhängen kommer ifrån! Tack snälla för svar. Bride to be

Som vanligt underbart. Du är superduktig och det kanske är under tidspress man presterar bäst?

Underbara bilder ! Jättefint motljus på de översta bilderna ! 😀

Jättefina bilder, lite Hollywood känsla över dem! 🙂

Fan vad jag älskar dessa bilder! Ursäkta jag svär. Men det ser bara så otroligt spontant ut samtidigt som det är välgjort.

Det är väldigt svårt att sväva i rymden samtidigt som man har fötterna på gjorden samtidigt. Men jag tycker du lyckas med det!

Förstår du? Du gör allt på en hög nivå teoretisk. Samtidigt som du levererar praktiskt och är dig själv.

Bra jobbat! 🙂

Lisa som alltid fantastiska bilder och vilket härligt, supersnyggt brudpar. Kram svärmor

Skitsnyggt par, skitsnyggt ljus och skitsnygga pics!! Me lajk!

[…] Jag var ju egentligen uppbokad. Det passade inte alls in i tidschemat. Jag hade bestämt att jag inte skulle ta fler lördagar med två bröllop. När Anna ringde mig första gången så fick jag tacka nej till att fotografera hennes och Kristoffers bröllop. Men så ringde hon igen. Och det är jag väldigt glad att hon gjorde. För trots den kortaste porträttsessionen jag någonsin varit med om (ca 25 minuter) så fick vi sååå många fina bilder. ”Vi blir aldrig bra på bild, oss får du jobba hårt med!” Eh. Nä. Inte direkt va. Se fler bilder på min blogg! […]

ADD A COMMENT