NINA & ALEXIS

2011/07/22

Dans på stolarna innan ens desserten kommit in händer inte på en ingen vanlig bröllopsmiddag. Men så var ju det här inget vanligt bröllop heller. Nina & Alexis plockade med sig en hel massa partysugna fransmän från Paris och vilket party det blev… Jag tror aldrig att Sofiero Slott har varit med om ett galnare sällskap. Det var omöjligt att inte ryckas med i glädjeyran och både jag och kamerorna fick oss en svängom. MAGISKT!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Vilka underbara bilder du tar..!! Helt fantastiskt.. Önskar att jag kunde ta hälften så fina..

Jätte kul att se..!!

Vad härligt det låter! Jättefina bilder 🙂

Ja, det må jag säga, det verkar ha varit ett hejdundrande bröllop som ingen lär glömma i första taget. Man ser hur kul alla har. Fantastiskt.

Jag försöker igen:

Sååå vackra bilder! Tycker egentligen om alla, men absoluta favoriten är den i profil, på väg mot altaret, bruden och hennes slöja, tokigt vackert!!

%C3%85h%20Lisa%20vilka%20vackra%20bilder!!%20Tycker%20egentligen%20om%20alla%20men%20absoluta%20favoriten%20%C3%A4r%20den%20p%C3%A5%20v%C3%A4g%20in%20i%20kyrkan%2C%20i%20profil%20med%20brudens%20sl%C3%B6ja%2C%20s%C3%A5%C3%A5%C3%A5%C3%A5%20fin!!!

Lisa, förstår att du hade roligt på denna bröllopsfotografering. Vilka bilder, vilken fest och vilket vackert brudpar. Nu längtar vi efter ert bröllop. Kram Cecilia

Superfina bilder Lisa, lika duktig som vanligt!!:)

Men herregud vilka vackra bilder!!! Du tar magiska bilder!!

Sen är ju slöjan exakt en sån jag letar efter, vet du var den är köpt?

Kraam, ses i September!!

åh, UNDERBART och så vill jag ha mitt bröllop! och jag har nog bytt till att jag vill att du ska fota! 😀

Underbara bilder – älskar dem när de kastar rosenblad

Så himla fina bilder Lisa!

Wow !
Helt suveräna bilder, som vanligt !
Den kvällen såg verkligen helt galen & magisk ut 🙂

GUD vilka fina bilder !
Verkar vara ett perfekt bröllop 🙂

Vackert! Såååå vackert!

ADD A COMMENT