METTE & CHRISTIAN

2011/06/21

Den varmaste lördagen i juni befann jag mig i Köpenhamn för att fotografera Mette och Christian. Ett par kvarter ifrån varandra började förberedelserna med att klä sig i bröllopskläderna. Det är ett stort projekt att få på sig sina bröllopskläder. Och då menar jag inte bara för tjejer i sina brudklänningar. Christian hade aldrig provat sin skräddarsydda frack innan och att ta på sig en frack är lite av ett pussel, jag tror att det är värre än en brudklänning. Efter 45 minuter och fyra vänners hjälp hade han inte ens kommit till flugan (som han skulle knyta själv med hjälp av Google). Dessutom hade han ett par skjortknappar över… Mette hade det lite lättare med sin brudklänning, kanske hade hon övat fler gånger…? Men OJ så fina de blev! Inte ett öga var torrt under vigseln och medans gästerna minglade runt passade vi på att ta porträtten i en park med mumsigt eftermiddagljus. Efter en helt fantastisk bröllopsmiddag överraskade Christian Mette genom att sjunga en låt för henne, succé!

Mette och Christian, tack från djupet av mitt hjärta för att ni fick mig att känna mig så välkommen på ert bröllop.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Wow så fina bilder och ett så vackert brudpar du fick fota Lisa!! Du blir bara bättre och bättre! Porträttbilderna i parken fastnade jag extra för – superfina! Passar på att önska dig en trevlig midsommar! Kram

ÅH, SÅ VACKRA BILDER! OCH VACKERT BRUDPAR! OCH KYRKAN – FANTASTISK!

Helt otroliga bilder! Du är så duktig !!

Helt galet fint, du är så himla duktig!!

Jättefin blogg du har! :)Vad ska du göra på midsommar?

Åh, vilket stiligt par, och som vanligt fantastiska bilder. Är så stolt över dig, syrran!!

Väldigt vackert som vanligt. Jag förvånas över att du lyckas få så klockrena komp i miljöer som är i så snabb rörelse. Du vet vad du gör.

Här har du en assistent om du behöver en någon gång.

FANTASTISKA BILDER!

Så otroligt fint! Men jag är inte förvånad för det är det alltid 🙂

Fantastiska bilder, Liiiiiisa!!!

Wow! I love ’em! Specially the photo ‘kissing on the stairs’!

ASfina bilder, du levererar verkligen helatiden!

ADD A COMMENT