KWESTAN & MICHAEL

2011/06/08

Regn. Det är aldrig en rolig prognos en lördag. Men Kwestan & Michael måste ha ett gott öga hos vädergudarna eftersom himlen höll sig hela vägen fram till middagen. Jag fick äran att följa med Kwestan under hennes förberedelser för att sedan möta upp en väldigt nervös Michael i lobbyn på hotell Renaissance i Malmö. Inte ett öga var torrt när de fick se varandra för första gången! Porträtten tog vi i Pildammsparken, där de också hade sin vigsel och middag hölls på Bloom in the Park (vilket cooooolt ställe! Rekomenderas!). När jag gick duggade regnet och det lite paus i middagen. Precis när jag vände mig om för att ta en sista bild ser jag Kwestan dansa ut i regnet… Lycka! undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Your website has to be the eltrceonic Swiss army knife for this topic.

Nina jag håller helt med dig!

Jag kan inte sluta titta…., tror jag tittat 100 ggr nu:) Tack så mycket vår kära fotograf Lisa! Älskar dina spontana bilder som var och en förmedlar så mycket känsla. En av mammas arbetskollegor (som inte ens träffat oss) började gråta när hon såg bilderna, det säger allt! Massa kärlek till dig Lisa!

Helt galet vackert, precis som i verkligheten! Tack för fantastiska bilder och en fantastisk fest! Härligt att fånga minnena på ett så unikt sett! /nina

Jag fullkomligt älskar bilden när bruden går i gången som lyser orange, magisk! Jätte fina bilder Lisa 🙂

Såå snyggt!!! Älskar kyss-bilden under bågen med alla “förgät-mig-ej-erna” och den när hon går i den upplysta gången.

Så vackert, helt underbart. Varje bild är speciellt, helt enastående!

Wowwowwowwow! Fantastiska bilder! Älskar dina “ögonblick” =)

[…] Regn. Det är aldrig en rolig prognos en lördag. Men Kwestan & Michael måste ha ett gott öga hos vädergudarna eftersom himlen höll sig hela vägen fram till middagen. Se fler bilder på min blogg! […]

ADD A COMMENT