ZUMBA-POLARE

2011/05/18

Min svägerska Sandra har gjort en helomvändning i sitt liv. Efter två fantastiska barn kände hon inte sig nöjd med sin kropp. I sann Williamsson-anda gör hon inget halvhjärtat utan lade om sin livstil helt. Kakor, glass och soffmys byttes mot nyttig mat och träning. Hon har till och med gått och blivit träningsinstruktör och precis avslutat en kurs i zumba, så bor du i Bollnäs så tycker jag att du ska gå på Sandras zumba-klasser på Sporthallen! Sandras största stöd och rumpsparkare i det här har varit hennes bästa vän Jossan. Hon är hälsan själv och är träningsinstruktör på Aktiverum här i Helsingborg. När Sandra var i Skåne sist ville de ha lite bilder på sig i träningskläder, efter en störtskur bjöd Helsingborgs stränder på sitt allra finaste ljus.

 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Men jag tyckte väl att jag kände igen henne! Häftigt 🙂
Jag bor i Bollnäs och jobbar extra på sporthallen!

Underbara bilder, älskar ljudet och färgerna =D

jag danar också Zumba =D

Hääärliga! Springbilden är underbar! Och hoppet!

Lisa, vilka helt underbara bilder, man känner verkligen vänskapen och glädjen mellan Sandra och Jossan i dina bilder. Älskar hoppbilden och bilden innan denna. Bilden när de ligger i sanden är också en favorit. Ser verkligen fram emot att se resten av bilderna. Kram svärmor

Vilka härliga bilder !! Speciellt den sista 😀 !

Fantastiska bilder – som alltid!
Härlig motivation hos din svägerska!

Vilken härlig hoppbild i slutet 😀

Alla borde dansa Zumba så himla kul!! Sista bilden är jättehärlig!! 🙂

ADD A COMMENT