KNACKKNACK!

2011/03/15

“Knackknack, lever du Lisa?” Med en sån kommentar så måste man ju visa sig! Ledsen att det inte händer så mycket på bloggen just nu. Här kommer ett par bilder på vad jag har gjort på senaste!

Träffat blivande brudpar:

Plåtat bebis:

Ni vet väl att jag bloggar om min vardag (sånt som inte är jobb) på den här bloggen, bl a har jag bloggat om våra söndagspromenader och ommöbleringen av mitt kontor.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Så fina bilder! Och ditt hemmakontor ser så tjusigt ut.

Alltså, nu har jag kikat in här under nästan ett års tid men har aldrig blivit färdig att lämna en kommentar! Om vi någon gång ska gifta oss så vill jag boka in dig 🙂 Du är otroligt duktig och fångar verkligen de där ögonblicken! Blir alltid på gott humör när man kikar in här. Ha en fortsatt bra måndag! Mvh Louise

Ser ut som att våren kommit till Helsingborg. 🙂 Fint ljus!

Så fina foton! 🙂 Mysigt att fota bebis, och andra också såklart. 🙂

Jätte fina bilder 🙂

ADD A COMMENT