TILLÖKNING I ALBUMFAMILJEN!

2011/02/18

Åh vad glad jag blev idag när jag hämtade ut det här supertjusiga albumet från Asuka. Hjärtat klappar lite extra när man ser sina bilder i så här fin kostym. Det här är ett av tre olika album som jag kommer att erbjuda under 2011. Ett har jag ju redan visat och i dagarna kommer album nummer tre som jag ska visa upp för er.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Skitsnyggt 🙂 vad duktig du är!
har du beställt det via något företag eller? 🙂

Kram!

johannas Bro— vad kostar detta album.?

Åh vad är detta? Inte den boken vi har väl? vi vill ha 🙂 vi blir glada och smickrade över att vi får vara med på provalbum hihi hoppas du mår bra fina Lisa

ja jättefint!! .. vilken leverantör?!

Till och med ännu bättre IRL, puss

Gilla!! Vilket fint album!

Vilket helt underbart album! Vilken leverantör är det som du beställer dem ifrån?

ADD A COMMENT