LOVELY WEDDINGS

2011/02/20

Jag är så glad att vara en del av nätverket Lovely Weddings som vi lanserar idag! Letar du bröllopsfotograf i Skåne eller resten av världen för den delen också, så är det hit du ska! Det består av Skånes kanske härligaste bröllopfotografer:

Lina Roos
Jenny Sandberg
Marie Walther
Peter Taarpgaard
Mette Ottosson
och jag förstås…

Självklart vill vi ge något extra till våra fina läsare i samband med det här. På Facebook har vi skapat en sida för Lovely Weddings som vi gärna vill att ni ska gilla. Tipsa dina vänner via Facebook, och delta i utlottningen av en gratis porträttfotografering. Gilla Lovely Weddings på Facebook och läs mer om tävlingsreglerna där (tävlingen hittar du till vänster på sidan)!

Lovely Weddings har samlat sex fotografer med inriktning på bröllopsfotografering. Vi utgår från Skåne men reser gärna till Köpenhamn, New York, Hawaii, Kebnekaise eller var ni än väljer att gifta er. Under våra presentationssidor hittar ni mer information om varje fotograf.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT