Och så söker jag även lite folk! Jag skulle vilja komma i kontakt med en skrivande reporter eller stylist som är intresserad av att göra reportage ihop med mig! Har länge tänkt att jag skulle vilja komma igång och göra reportage och sälja in till tidningar. Du som söker får gärna bo i västra Skåne så att vi enkelt kan ses och spåna idéer. Skicka ett mail till mig om du är intresserad!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hur kunde du få så fin kvalité på headern?

Jag har tipsat min kompis som är frilansande journalist och som tidigare samarbetat med fotografer där de gjort reportage som de sålt in till tidningar. Lycka till!

Jag har tipsat min kompis som är frilansande journalist och tidigare samarbetat en hel del med olika fotografer där de gjort reportage som de sedan sålt in! Lycka till!

ADD A COMMENT