SJUKSTUGA

2011/01/27

Januari brukar vara en rätt död månad. Inte så mycket jobb som trillar in, men desto mer tid att förbereda inför bröllopssäsongen. Just nu är det dock väldigt lite jobb-aktivitet här hemma. Anledningen? Sixten är nykastrerad och fullkomligt hatar sin tratt. Så länge jag passar honom kan han slippa den, men han får absolut inte röra sitt sår. Så fort jag lämnar honom ensam eller måste göra något som innebär att jag inte har koll på honom måste tratten på. Så att sitta i arbetsrummet och jobba gör man med en gnäll-orkester som bakgrundsmusik… Håll ut, om en dryg vecka plockas stygnen bort och då kan jag jobba som vanligt igen!

Inte så glad över att jag ska blogga och skicka iväg fakturor…

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Älskar din blogg 🙂 hur har du gjort headern till ett bildspel?

Naaw, så söt han är trots tratt och ledsen blick. Hoppas att veckan går snabbt och att han blir lite mindre ovän med tratten så det blir uthärdligt för er alla.

Nämen, sötnosen! Man riktigt ser i blicken på honom att han räknar ner tills du är färdig! Gulle!

Åh, stackars, jag vet hur det är. Mina katter var likadana när de kastrerades.. gick med tungt huvud och såg allmänt deprimerade ut. Synd om de 🙁

Tack för tipset!! Jag var på väg att bara ta med mig 50 men då trycker jag 50 till!! Kram

ADD A COMMENT